Διαρροή της πρώτης live εικόνας του νέου Suzuki Swift!

Μετά από τις πρώτες φωτογραφίες του νέου Swift που σας είχαμε δείξει τον περασμένο Μάρτιο, μια καινούργια που διέρρευσε στο διαδίκτυο, μας δείχνει ακόμη πιο καθαρά το ποιόν του νέου μικρού Suzuki.

Η 5η γενιά του Suzuki Swift αναμένεται να αποκαλυφθεί επίσημα το Μάρτιο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, με το λανσάρισμα του νέου μοντέλου να έχει προγραμματιστεί για τα μέσα του 2017.

Προς το παρόν η Suzuki δεν μας έχει δείξει κάποια επίσημη εικόνα για το Swift, ωστόσο από τη νέα φωτογραφία που διέρρευσε αυτή την εβδομάδα στο διαδίκτυο, μπορούμε να δούμε καλύτερα από κάθε άλλη φορά το αυτοκίνητο και κυρίως το εμπρόσθιο τμήμα του.

Εκεί, ξεχωρίζουμε τη νέα μεγάλη μάσκα με το χρωμιωμένο περίγραμμα, τα όμορφα φώτα, αλλά και τον προφυλακτήρα με τα ανάγλυφα σχήματα και τη διακριτική εισαγωγή χαμηλά.

Εκτός της εμφάνισης, αυτό που γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή είναι ότι το νέο Swift θα βασιστεί πάνω στην πλατφόρμα του νέου Baleno και σε επίπεδο διαστάσεων περιμένουμε να κρατήσει τα compact χαρακτηριστικά του (το μήκος του δε θα ξεπερνά τα 3,8 μέτρα).

Στους κινητήρες, αναμένουμε τα ίδια μοτέρ με το Baleno, δηλαδή τον 1.200άρη Dualjet ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης με 90 άλογα και τον 1.000άη turbo των 110 ίππων.

Για το νέο κορυφαίο Swift Sport, η Suzuki θα χρησιμοποιήσει όπως σας έχουμε ξαναγράψει, τον turbo βενζινοκινητήρα 1,4 λίτρων με απόδοση 140 ίππων.
TAG