Με 1.400άρη turbo 140 ίππων το νέο Suzuki Swift Sport!

Μέσα στο 2017 η Suzuki θα λανσάρει το νέο Swift Sport, το οποίο θα λάβει τον 1,4 turbo κινητήρα βενζίνης που γνωρίσαμε στο Vitara, προσφέροντας γρηγορότερες επιδόσεις από το προηγούμενο Swift Sport.

Η νέα σπορ έκδοση του νέας γενιάς του ισχυρότερου Swift θα προσφέρει περισσότερη δύναμη από κάθε άλλη φορά (140 άλογα), ενώ παράλληλα με τον νέο turbo (Boosterjet) κινητήρα κάτω από το καπό του, αναμένεται να έχει και καλύτερες επιδόσεις σε σχέση με αυτές του τωρινού ατμοσφαιρικού 1.600άρη των 136 ίππων.

Φυσικά, αναμένεται το νέο Swift Sport να προσφέρει και πάλι εξαιρετικά οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά, ενώ όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που σας έχουμε ξαναδείξει, θα προβάλει και έναν σπορτίφ αισθητικό χαρακτήρα.

Σημείο-κλειδί πάντως της νέας γενιάς του γρηγορότερου Swift αναμένεται να είναι η σημαντική μείωση στο βάρος του, με τη Suzuki να αναμένεται να κάνει την έκπληξη και να ρίχνει το συνολικό βάρος του αυτοκινήτου ακόμη και κάτω από τα 1.000 κιλά, με οφέλη σε οδικά χαρακτηριστικά, επιδόσεις, αλλά και κατανάλωση.
TAG