Απολαύστε τις νέες 718 Boxster και Cayman της Porsche Exclusive

Ειδικά για τους απαιτητικούς, η Porshe Exclusive παρουσιάζει την πρότασή της για τις 718 Boxster (φωτό) και 718 Cayman.
Η Porsche παραδίδει στο special τμήμα Exclusive της εταιρείας τις νέες Porsche 718 Boxster και Cayman, για να τους προσδώσει ακόμη πιο ξεχωριστά στοιχεία στο αμάξωμα και το εσωτερικό τους.

Η 718 Boxster της Porsche Exclusive ξεχωρίζει με τον έντονο
κίτρινο χρωματισμό της, σε αντίθεση με το μαύρο.
Αρχικά, στην 718 Boxster S η Porsche Exclusive προσθέτει το πακέτο SportDesign, που αποτελείται από μαύρες γυαλιστερές λεπτομέρειες στο αμάξωμα. Έπίσης, συναντούμε μια νέα σπορ εξάτμιση με διπλές μαύρες απολήξεις, αλλά και ζάντες Carrera Sport 20 ιντσών. Οι εξωτερικές αλλαγές ολοκληρώνονται με τα λογότυπα πίσω και στο πλάι.

Για τη νέα 718 Cayman η Porsche Exclusive δίνει έμφαση στο
λευκό χρώμα, αλλά και στο άκρως πολυτελές εσωτερικό.
Περνώντας στο εσωτερικό, η Porsche Exclusive προσθέτει το κίτρινο Racing Yellow χρώμα της εταιρείας στον πίνακα οργάνων και το χρονόμετρο του Sport Chrono, ενώ παράλληλα αναβαθμίζει και το τιμόνι, με το σπορ τιμόνι GT με αλκαντάρα. Την όλη ατμόσφαιρα βελτιώνουν και οι ανθρακονημάτινες επενδύσεις, αλλά και το δέρμα στο σαλόνι, το ταμπλό και τις πόρτες.

Στην περίπτωση της 718 Cayman S η Porsche Exclusive προσφέρει τις ίδιες εξωτερικές αλλαγές, όμως δίνει έμφαση στο λευκό χρώμα (Carrera White Metallic) για το αμάξωμα.

Στο εσωτερικό, τα όργανα μπροστά από τον οδηγό και το ρολόι του Sport Chrono είναι λευκά, ενώ οι επενδύσεις έρχονται σε «βουρτσισμένο» αλουμίνιο με μέταλλο. Υπάρχει επίσης άφθονο δέρμα στα καθίσματα, το υποβραχιόνιο, το ταμπλό και το εσωτερικό των θυρών, με λευκές ραφές να σπάνε τη μονοτονία του μαύρου.
TAG