Η Wheelsandmore «τολμά» να βελτιώσει την Aston Martin Vantage GT12 των 325.000 ευρώ!

Ακόμη πιο ξεχωριστή καθιστά τη μοναδική Aston Martin Vantage GT12 η γερμανική Wheelsandmore.
Η Aston Martin Vantage GT12 είναι μια ειδική, περιορισμένης παραγωγής (μόνο 100 μονάδες) έκδοση της κουπέ Aston, που έχει φτιαχτεί από το εργοστάσιο για χρήση σε πίστα. Η γερμανική Wheelandmore προσπαθεί να την κάνει ακόμη πιο ξεχωριστή, δίνοντάς της μια έξτρα custom νότα...

Οι νέες ζάντες 20 ιντσών με τεραστίων διαστάσεων ελαστικά,
έχουν τονίσει περαιτέρω την εικόνα της μοναδικής αυτής Aston.
Ουσιαστικά, σε ένα αυτοκίνητο σαν την Vantage GT12 δεν έχεις να κάνεις πολλά, αφού πρόκειται για μια Vantage με πολλές εργοστασιακές βελτιώσεις, όπως π.χ. στο αμάξωμά της, όπου βρίσκουμε περιμετρικά σπόιλερ, αγωνιστικό διαχύτη και τεράστια πίσω αεροτομή.

Από το εργοστάσιο η Aston Martin Vantager GT12 έρχεται
με όλες τις απαραίτητες αλλαγές για χρήση σε πίστα.
Αρκετή δουλειά έχει γίνει από την Aston Martin και στο πεδίο του βάρους, με αρκετά τμήματα του αμαξώματος κατασκευασμένα από ελαφριά ανθρακονήματα (εμπρός φτερά, καπό, τμήματα των θυρών, οροφή), εξάτμιση τιτανίου, πολυκαρμπονικά παράθυρα αλλά και νέα μπαταρία λιθίου. Όλα αυτά, έχουν μειώσει κατά 100 κιλά το συνολικό της βάρος.

Όσο για τον κινητήρα, η Vantage GT12 φέρει τον ατμοσφαιρικό V12 της Aston Martin με 600 άλογα, που χαρίζει εκρηκτικές επιδόσεις.

Ύστερα από όλα αυτά, οι επεμβάσεις ενός βελτιωτή είναι συγκεκριμένες και έτσι, η Wheelsandmore έδωσε έμφαση στους τροχούς, προσθέτοντας τις σφυρήλατες, διαιρούμενες ζάντες 20 ιντσών F.I.W.E. που κατασκευάζει η ίδια, με ματ χρωματισμό που ταιριάζουν απόλυτα με το αμάξωμα.

Οι νέες ζάντες συνδυάζονται με μεγαλύτερα ελαστικά Dunlop Sportmaxx GT μεγέθους 265/30 R20 εμπρός και 325/25 R20 πίσω, εξασφαλίζοντας όσο το δυνατόν περισσότερη επαφή με το οδόστρωμα.

Σημειώστε τέλος, ότι το project της Wheelsandmore ονομάζεται «VIP Edition»  και απευθύνεται αποκλειστικά στους 100 τυχερούς κατόχους της Aston Martin Vantage GΤ12.
TAG