Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες του νέου Suzuki Swift!

Διέρρευσαν στο διαδίκτυο οι πρώτες εικόνες της νέας γενιάς του Swift, που η Suzuki μας ετοιμάζει για τα τέλη του έτους με περισσότερες καμπύλες στο αμάξωμά του, αλλά και με ένα εντελώς νέο εσωτερικό.

Το Suzuki Swift 5ης γενιάς ετοιμάζεται για να παρουσιαστεί στα τέλη της χρονιάς και πλέον, η διαρροή των πρώτων φωτογραφιών του στο διαδίκτυο, έστω και σε όχι τέλεια κατάσταση, μας δίνει μια αρκετά πλήρη εικόνα για το ποιόν του νέου μοντέλου.

Σύμφωνα με αυτές, παρατηρούμε ότι η Suzuki θα προσδώσει στο νέο της μικρό αυτοκίνητο ένα αμάξωμα με περισσότερες καμπύλες, όπου το εμπρόσθιο τμήμα του θα γεμίσει από την καινούργια μεγάλη γρίλια της μάσκας, με νέα φωτιστικά σώματα με λαμπτήρες LED, αλλά και ευδιάκριτα πλαίσια για τους προβολείς ομίχλης στους προφυλακτήρες.

Στο πλάι, το νέο στοιχείο έρχεται από τις «κρυμμένες» χειρολαβές των θυρών ψηλά στο πίσω πλαϊνό τζάμι. Στο πίσω μέρος από την άλλη, διακρίνουμε τα νέα φωτιστικά που βγαίνουν έξω από το αμάξωμα, μαζί με την αεροτομή και τον σπορ προφυλακτήρα με τις δύο εξατμίσεις της top έκδοσης Swift Sport.

Περνώντας στο εσωτερικό, εδώ το design ακολουθεί γενικά λιτές φόρμες, με ευδιάκριτη την οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό για το σύστημα πλοήγησης. Ο πίνακας οργάνων με τους δύο ξεχωριστούς θόλους έχει σπορ σχεδίαση, όπως και το τιμόνι με το επίπεδο κάτω τμήμα.

Σε ό,τι αφορά στα υπόλοιπα στοιχεία του νέου Suzuki Swift, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν νέο 1.000άρη ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα για τις αρχικές εκδόσεις του μοντέλου, με το κορυφαίο Swift Sport να διαθέτει τον turbo 1.400άρη βενζινοκινητήρα του Vitara, με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο.

Σε κάθε περίπτωση βέβαια, περισσότερα για το νέο Suzuki Swift θα μάθουμε μέσα στο επόμενο διάστημα του 2016, έως και την επίσημη παρουσίασή του που θα συμβεί στα τέλη της φετινής χρονιάς.

Πηγή: Autoexpress
TAG