Βελτιωμένη BMW M2 είναι έτοιμη για τους αγώνες!

Το τελευταίο διάστημα έχουμε δει όλο και περισσότερες βελτιώσεις για τη BMW M2, όμως αυτή που παρουσίασε η αμερικάνικη IND Distribution ξεχωρίζει γιατί προσφέρει στη M2 μια αύρα από τα αγωνιστικά αυτοκίνητα της γερμανικής μάρκας.

Κατ' αρχήν θα πρέπει να τονιστεί ότι η IND δεν πείραξε τον 3λιτρο TwinPower Turbo κινητήρα βενζίνης της M2, διατηρώντας την ισχύ του στα 370 άλογα με «καυτές» επιδόσεις (π.χ. 0-100 σε 4,3 δευτερόλεπτα).

Από την άλλη όμως, η αμερικάνικη φίρμα βελτίωσε όλο το παρουσιαστικό της M2 προσφέροντάς της ένα πλήρες αεροδυναμικό bodykit που αποτελείται από ένα νέο και πιο δυναμικό εμπρόσθιο σπόιλερ, πλαϊνές ποδιές, πίσω διαχύτη, αλλά και μια τεραστίων διαστάσεων, αγωνιστικού τύπου αεροτομή.

Παράλληλα, η IND Distribution τοποθέτησε νέους πολυάκτινους τροχούς, ενώ ενίσχυσε και τα φρένα, προσθέτοντας ένα νέο σετ Brembo GT για καλύτερο έλεγχο στην πίστα.


Το όλο project ολοκληρώνει με τα κίτρινα εμπρόσθια φώτα στα πρότυπα των αγωνιστικών BMW του Λε Μαν, αλλά και με τις αγωνιστικές ρίγες στα χρώματα της BMW M, που βρίσκονται στο πλάι και το καπό του αυτοκινήτου.
TAG