Αυτή η βελτιωμένη BMW M4 είναι πραγματικά εκπληκτική!

Η αμερικάνικη IND Distribution θέλοντας να γιορτάσει τα 10 χρόνια από την ίδρυσή της, έβαλε όλη την τέχνη της και δημιούργησε μια BMW M4 με χτυπητό μωβ χρώμα, η οποία είναι από τις ομορφότερες που έχουμε δει.

Η M4 της IND Distribution ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά λόγω του χαρακτηριστικού μωβ χρώματός της (Ultraviolet Purple), όμως η αμερικάνικη βελτιωτική εταιρεία δεν μένει μόνο εκεί αφού προσφέρει και ένα πλήρες bodykit.

Αρχικά, η IND τοποθετεί νέους carbon προφυλακτήρες από την 3D Design, ενώ στο πλάι προσθέτει καινούργιες πλαϊνές ποδιές. Υπάρχει ένα carbon-Kevlar εμπρόσθιο σπόιλερ που χαρίζει στο εμπρόσθιο τμήμα ένα αγωνιστικό look, ενώ στο πίσω μέρος συναντούμε και μια εντυπωσιακή σταθερή αεροτομή φυσικά από ανθρακονήματα.

Στο πεδίο των τροχών, η IND προσθέτει τις ζάντες FI-R της BBS, οι οποίες έχουν εξελιχθεί ειδικά για τη BMW M4 σε 19 και 20 ίντσες. Το κόστος μόνο των ζαντών είναι της τάξεως των 8.000 δολαριών.

Η τελευταία πινελιά βελτίωσης στη M4 της IND Distribution είναι η ενίσχυση των φρένων με Brembo GT σετ και δαγκάνες σε χαρακτηριστικό κίτρινο χρώμα. Ως προς το τελικό κόστος της βελτίωσης, η IND το ορίζει στα 20.000 δολάρια, ένα ποσό που θεωρείται λογικό με βάση τα υλικά (ανθρακόνημα) που έχουν χρησιμοποιηθεί.
TAG