Μέχρι το 2020 θα μείνει στην παραγωγή η BMW M2

Χαράς ευαγγέλια για τους φίλους της BMW, αφού η εντυπωσιακή νέα M2 θα μείνει στην παραγωγή μέχρι το 2020, σύμφωνα με νέες πληροφορίες που μας έρχονται από τη Γερμανία.

Μπορεί να μην έχει ξεκινήσει ακόμη το λανσάρισμά της, όμως η νέα και άκρως εντυπωσιακή BMW M2 δεν θα είναι τελικά ένα μοντέλο περιορισμένης παραγωγής, αφού πληροφορίες από τη Γερμανία βεβαιώνουν ότι το αυτοκίνητο θα μείνει στην παραγωγή για αρκετά χρόνια, μέχρι το 2020. 

Αυτό σημαίνει παράλληλα ότι, η νέα M2 δεν θα έχει μόνο την έκδοση με το 2πορτο κουπέ αμάξωμα που διαθέτει σήμερα, αλλά πλέον είναι πολύ πιθανό να δούμε στο άμεσο μέλλον και άλλες εκδόσεις της όπως π.χ. μια M2 GranCoupe (με 4θυρο κουπέ αμάξωμα), αλλά και μια M2 GTS για χρήση σε πίστα. 

Η νέα BMW M2 διαθέτει έναν καινούργιο 6κύλινδρο κινητήρα με turbo και χωρητικότητα 3,0 λτ., ο οποίος αποδίδει 370 ίππους. Για το 0-100 χλμ./ώρα απαιτεί μόνο 4,2 δλ. με το αυτόματο, διπλού συμπλέκτη κιβώτιο M DCT (4,5 δλ. με το 6άρι μηχανικό), ενώ η τελική της ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα.

Η νέα BMW M2 θα ξεκινήσει τη διάθεσή της στην Ευρώπη τον Απρίλιο σε τιμές από 56.700 ευρώ στη Γερμανία. Στη χώρα μας, η M2 είναι διαθέσιμη για παραγγελία, με τιμή 75.800 ευρώ.

Πηγή: BMWBlog
TAG