Νέα Porsche Cayenne S Platinum με περισσότερη πολυτέλεια

Η Porsche τονίζει την πολυτέλεια και μοναδικότητα των Cayenne S και Cayenne S Diesel, προσφέροντας πλέον τη νέα έκδοση Platinum, που προσφέρει μοναδικά στοιχεία στην εμφάνιση και το εσωτερικό τους.

Για πρώτη φορά γνωρίσαμε την Platinum Edition επιλογή της Porsche Cayenne πέρσι τον Απρίλιο και πλέον, η γερμανική φίρμα την προσφέρει και στις Cayenne S, με αναβαθμισμένα στοιχεία και σε συνδυασμό με 7 διαφορετικά χρώματα αμαξώματος.

Η νέα έκδοση Platinum ξεχωρίζει εξωτερικά με τους ειδικής σχεδίασης 21 ιντσών τροχούς, τους τονισμένους θόλους των τροχών, τα bi-xenon εμπρόσθια φώτα και τα φιμέ τζάμια.

Στο εσωτερικό, διακρίνονται τα σπορ καθίσματα με δέρμα και αλκαντάρα (από την Cayenne GTS), οι μαύρες γυαλιστερές επενδύσεις, το αναλογικό σπορ ρολόι στο ταμπλό, τα λογότυπα «Platinum Edition» στα μαρσπιέ, αλλά και ο αναβαθμισμένος εξοπλισμός, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και σύστημα ήχου της Bose.


Στο πεδίο των κινητήρων, παραμένουν χωρίς αλλαγές ο 3,6 λίτρων 6κύλινδρος biturbo της Cayenne S με τα 420 άλογα, αλλά κα ο V8 twin-turbo diesel των 385 ίππων για την πετρελαιοκίνητη έκδοση. Τιμολογιακά η νέα Porsche Cayenne S Platinum κοστίζει στη Γερμανία 87.442 ευρώ, ενώ η Cayenne S Diesel Platinum 90.417 ευρώ.
TAG