Νέα Porsche Cayenne Platinum με έξτρα πολυτέλεια

Η Porsche παρουσιάζει τη νέα, περιορισμένης παραγωγής έκδοση Platinum της Cayenne, η οποία τονίζει περαιτέρω τον πολυτελή χαρακτήρα του κορυφαίου SUV της γερμανικής φίρμας.

Η νέα έκδοση Platinum μπορεί να συνδυαστεί είτε με την Cayenne diesel των 262 ίππων, είτε με την υβριδική Cayenne S E-Hybrid με τα 333 άλογα. Εξωτερικά, ξεχωρίζει με τις 20 ιντσών ζάντες σε σχέδιο RS Spyder, μαζί με τους τονισμένους θόλους των τροχών, τις λεπτομέρειες σε γυαλιστερό μαύρο και τα Bi-xenon εμπρόσθια φωτιστικά σώματα.

Στο εσωτερικό, η πολυτέλεια τονίζεται περαιτέρω λόγω της παρουσίας δερμάτινου σαλονιού με ηλεκτρικά σπορ καθίσματα και αλκαντάρα στη βάση τους, αλλά και με τις επενδύσεις αλουμινίου στα σκαλοπάτι, που αναγράφουν «Platinum Edition».

Μαζί με τα παραπάνω, ο ιδιοκτήτης της Cayenne Platinum παίρνει και το σύστημα Porsche Dynamic Light για βέλτιστο φωτισμό, το τιμόνι Power Steering Plus, το σύστημα ParkAssist με κάμερα, αλλά και αυτόματους αντιθαμβωτικούς καθρέπτες και φιμέ πίσω τζάμια.

Όσο για την τιμή της, η Porsche ανακοινώνει ότι η Cayenne diesel Platinum θα κοστίζει στην Ευρώπη 74.352 ευρώ, με την υβριδική να έχει κόστος 90.298 ευρώ.
TAG