Η κορυφαία BMW M4 GTS είναι το νέο αυτοκίνητο ασφαλείας του DTM

H BMW M4 GTS των 500 ίππων θα αποτελέσει το νέο αυτοκίνητο ασφαλείας του Γερμανικού Πρωταθλήματος Αυτοκινήτου Τουρισμού.
Η BMW παρουσίασε τη M4 GTS η οποία θα αποτελέσει το νέο αυτοκίνητο ασφαλείας του Γερμανικού Πρωταθλήματος Αυτοκινήτου Τουρισμού για τη φετινή σεζόν.

Για το νέο της ρόλο, η M4 GTS έχει λάβει τις απαραίτητες
επεμβάσεις ασφαλείας σε αμάξωμα και εσωτερικό.
Το Σαββατοκύριακο 6 με 8 Μαΐου στην πίστα του Χόκενχαϊμ ξεκινά ο πρώτος αγώνας του φετινού DTM και η νέα BMW M4 GTS θα δώσει το παρών ως το νέο αυτοκίνητο ασφαλείας του Πρωταθλήματος.

Ειδικά για το νέο της ρόλο, η κορυφαία M4 έχει αποκτήσει στο εσωτερικό της ένα roll bar σε πορτοκαλί χρώμα πίσω από τα μπροστινά καθίσματα, αγωνιστικές ζώνες ασφαλείας 6 σημείων και σύστημα πυρόσβεσης.

Παράλληλα, στο αμάξωμά της συναντούμε LED φώτα σήματος στην οροφή, LED λαμπτήρες σινιάλου στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα, αλλά και ειδικό φωτισμό σινιάλου στους προβολείς. Οι αλλαγές ολοκληρώνονται με τα ειδικά αυτοκόλλητα, αλλά και την προσθήκη ασυρμάτου επικοινωνίας.

Από εκεί και πέρα, η BMW M4 GTS διατηρεί τα χαρακτηριστικά της, ήτοι τον 3λιτρο turbo κινητήρα των 500 ίππων και 600 Nm ροπής, που της χαρίζει 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,8 δλ. και τελική ταχύτητα 305 χλμ./ώρα. Σημειώστε, τέλος ότι το αυτοκίνητο του DTM έρχεται και με το πακέτο πίστας, Clubsport Package της BMW.
TAG