Μια πανέμορφη BMW M4 με 500 άλογα και χρυσές ζάντες!

Η BMW M4 είναι ένα από τα πιο σπορ αυτοκίνητα που κυκλοφορούν και, αυτή η βελτιωμένη των φωτογραφιών μας με το χαμηλωμένο αμάξωμα και τις χρυσές ζάντες, είναι σίγουρα μια από τις πιο όμορφες που έχουμε δει!

Αρχικά, ο ιδιοκτήτης αυτής της BMW M4 την παρήγγειλε στο εντυπωσιακό βαθύ πορτοκαλί χρώμα Sakhir Orange του εργοστασίου, το οποίο έχει αναδειχθεί σε ένα από τα πλέον δημοφιλή για το αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια, επέλεξε να τοποθετήσει τις σφυρήλατες ζάντες Velos XX στις 20 ίντσες σε ένα χαρακτηριστικό χρυσό χρώμα, που μπορεί να φαίνεται κάπως υπερβολικό σαν επιλογή, ωστόσο δείχνει να ταιριάζει απόλυτα με το χρώμα του αμαξώματος.

Έπειτα, τοποθετήθηκε και το κιτ αναβάθμισης του 3λιτρου biturbo κινητήρα από τη Velos, αυξάνοντας τη δύναμη της BMW M4 στους 500 ίππους (+68 άλογα) και τη ροπή στα 620 Nm (+71 Nm).

Οι αλλαγές συνεχίζονται και στο αμάξωμα, εκεί όπου έχουν τοποθετηθεί νέα carbon αεροδυναμικά βοηθήματα, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται νέο εμπρόσθιο σπόιλερ στο χρώμα του αμαξώματος, καινούργια πίσω αεροτομή, διαχύτης και απολήξεις για την εξάτμιση (σε μαύρο), αλλά και επίσης μαύρη εμπρόσθια γρίλια M Performance.


Η τελική πινελιά έρχεται με την παρουσία της νέας ρυθμιζόμενης ανάρτησης της KW, η οποία φέρνει τη BMW M4 πολύ πιο κοντά στο έδαφος, τονίζοντας ακόμα περισσότερο τα οδικά και οδηγικά της χαρακτηριστικά.
TAG