Μια BMW X6 M τούμπανο με βελτιώσεις από τους καλύτερους!

Αυτή η BMW X6 M έχει δεχτεί περιποιήσεις στο αμάξωμά της, το εσωτερικό, τους τροχούς και την εξάτμιση από top ονόματα του χώρου όπως η 3D Design, η AC Schnitzer και η Akrapovic, σε ένα αποτέλεσμα άκρως εντυπωσιακό.

Το εν λόγω αυτοκίνητο δημιουργήθηκε από την BMW στο Άμπου Ντάμπι, δίνοντας έμφαση στη βελτίωση όλων σχεδόν του τμημάτων του, εκτός από τον 4,4 λίτρων V8 κινητήρα βενζίνης των 575 ίππων.

Έτσι, αρχικά στο αμάξωμά του ξεχωρίζουν οι carbon καθρέπτες, η μαύρη εμπρόσθια γρίλια, οι πλαϊνές ρίγες και η μαύρη οροφή που προέρχονται από την επίσημη M Performance, μαζί με το νέο εμπρόσθιο σπόιλερ, τις πλαϊνές ποδιές και τον πίσω διαχύτη και αεροτομή από την 3D Design.

Στη συνέχεια η BMW του Άμπου Ντάμπι επέλεξε τους σφυρήλατους τροχούς των 23 ιντσών AC1 της AC Shnitzer, ενώ για την εξάτμιση τοποθέτησε ένα πλήρες σύστημα της Akrapovic.


Η τελική πινελιά στην μοναδική αυτή BMW X6 M έρχεται από το χτυπητό κόκκινο δέρμα για το σαλόνι, το τούνελ της κονσόλας και το εσωτερικό των θυρών, που συνδυάζεται με επίσης κόκκινες επενδύσεις στο ταμπλό και carbon επενδύσεις.
TAG