231 άλογα για το νέο Mini John Cooper Works Countryman

Ενισχύοντας τη γκάμα του Countryman, η Mini παρουσιάζει τη νέα top έκδοση John Cooper Works, με ισχυρό turbo μοτέρ 231 ίππων, αλλά και σπορ επεμβάσεις στο αμάξωμα, την ανάρτηση και το εσωτερικό.

Αρχικά και σε ό,τι αφορά στον κινητήρα, αρχικά και σε ό,τι ακριβώς έχει συμβεί και στις εκδόσεις John Cooper Works των υπόλοιπων Mini, το νέο Countryman JCW διαθέτει τον 2λιτρο turbo κινητήρα με τα 231 άλογα και 350 Nm ροπής.

Το μοτέρ αυτό συνδυάζεται με στάνταρ 6τάχυτο μηχανικό ή προαιρετικό 8άρι αυτόματο κιβώτιο, που στέλνουν τη δύναμη και στους τέσσερις τροχούς του αυτοκινήτου.

Όποιο κιβώτιο και εάν επιλεγεί, το 0-100 χλμ./ώρα απαιτεί 6,5 δευτερόλεπτα (-0,8 δλ. πιο γρήγορο από το Countryman S ALL4), ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 234 χλμ./ώρα.

Εκτός από τον κινητήρα, το νέο Mini John Cooper Works Countryman έρχεται με μια πιο σφιχτή ανάρτηση, ενισχυμένα φρένα με 4πίστονες δαγκάνες της Brembo, αλλά και ενεργά αμορτισέρ που προσαρμόζουν την απόσβεσή τους ανάλογα με το οδηγικό προφίλ που έχει επιλεγεί.

Σχεδιαστικά, το νέο Mini John Cooper Worls Countryman διαθέτει πιο δυναμικούς προφυλακτήρες, πλαϊνά σπόιλερ και πίσω αεροτομή, αλλά και στάνταρ 18 ιντσών ζάντες ή προαιρετικές 19άρες.


Στο εσωτερικό, στοιχεία όπως το πιο σπορ τιμόνι και καθίσματα, οι νέες επενδύσεις στο ταμπλό και το σαλόνι, αλλά και η ανθρακί επένδυση οροφή, χαρίζουν στο θάλαμο την απαραίτητη σπορ ατμόσφαιρα.
TAG