Αυτή θα είναι η νέα πισωκίνητη Alfa Romeo Giulietta;

Η Alfa Romeo εξελίσσει τη νέα γενιά της Giulietta μετά τη Giulia και τη Stelvio, προσδίδοντάς της για πρώτη φορά κίνηση στους πίσω τροχούς και πλέον, στα νέα σχέδια της Indav Design, μπορούμε να πάρουμε μια γεύση για το πως μπορεί να είναι το νέο μοντέλο.

Όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν, η νέα γενιά της Alfa Romeo Giulietta θα έρθει βασισμένη σε μια μικρότερη εκδοχή της πισωκίνητης πλατφόρμας της Giulia, για να προσφέρει όσο το δυνατόν πιο σπορ οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, το design της θα είναι ένας ακόμα τομέας που θα επηρεαστεί από τις νεότερες και μεγαλύτερες Alfa, ιδίως στο εμπρόσθιο τμήμα με τα μακρόστενα φώτα και τη νέα μάσκα της εταιρείας, σύμφωνα με τις νέες ψηφιακές εικόνες της Indav Design.

Από εκεί και πίσω η οροφή φαίνεται ότι θα έχει κοινά με το αντίστοιχο τμήμα της Stelvio, ενώ και στο πίσω μέρος υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία σχεδίασης με το νέο SUV της Alfa Romeo, όπως είναι τα φώτα, το οριζόντιο νεύρο κάτω από το παρμπρίζ, αλλά και ο ανασηκωμένος διαχύτης.


Περαιτέρω στοιχεία για τη νέα γενιά της Alfa Romeo Giulietta δεν έχουν γίνει γνωστά, αφού η εταιρεία έχει επικεντρωθεί στο λανσάρισμα της Stelvio μέσα στο έτος, ώστε στη συνέχεια το 2018 σειρά να πάρει το νέο μικρομεσαίο.
TAG