Η Alfa Romeo ετοιμάζει μια Giulia με 350 άλογα!


Όπως διέρρευσε στο διαδίκτυο, η Alfa Romeo ετοιμάζει μια νέα Giulia με 350 άλογα, η οποία θα βασιστεί πάνω στη Giulia Veloce των 280 ίππων, καλύπτοντας το κενό μέχρι την κορυφαία Giulia Quadrifoglio των 510 ίππων.

Σύμφωνα λοιπόν με στοιχεία που προκύπτουν από έναν κατάλογο ανταλλακτικών της Giulia στην Ολλανδία, η Alfa Romeo θα χρησιμοποιήσει για την νέα έκδοση της Giulia τον 2λιτρο 4κύλινδρο turbo GME T4 βενζινοκινητήρα της εταιρείας, που βρίσκεται κάτω από το καπό της Giulia Veloce.

Το μοτέρ αυτό θα αυξήσει την απόδοσή του στους 350 ίππους και μάλιστα, φαίνεται ότι η Alfa Romeo θα το εφοδιάσει αποκλειστικά με το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της ZF και τετρακίνηση, όπως στη Giulia Veloce. Δεν αποκλείεται πάντως να δούμε και πισωκίνητη εκδοχή για αγορές όπως η Ευρώπη.


Ως προς τους ανταγωνιστές της νέας Giulia των 350 ίππων, αυτοί αναμένεται να είναι το Audi S4 και η Mercedes-AMG C 43 των 354 και 367 ίππων αντίστοιχα, ωστόσο η Giulia θα έχει τον μικρότερο εκ των τριών κινητήρα, 4κύλινδρο έναντι 6κύλινδρο στα υπόλοιπα 2 hot μεσαία.
TAG