Η Alfa Romeo Giulia έκανε νέο ρεκόρ στο Νίρμπουργκρινγκ! (+video)

Ολοκληρώθηκαν οι δοκιμές της Alfa Romeo με την Giulia Quadrifoglio των 510 ίππων στο Νίρμπουργκρινγκ και τελικά, ο επίσημος χρόνος που καταγράφηκε ήταν 7 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα, με το ιταλικό μοντέλο να πραγματοποιεί νέο ρεκόρ για σεντάν αυτοκίνητο!

Η Giulia Quadrifoglio του ρεκόρ ήταν η έκδοση με το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της ZF, το οποίο προσφέρει πολύ γρήγορες αλλαγές σχέσεων, βοηθώντας έτσι τον πανίσχυρο V6 κινητήρα των 2,9 λίτρων και 510 ίππων του αυτοκινήτου να επιτύχει πολύ γρήγορες επιδόσεις.

Το νέο ρεκόρ είναι 7 δευτερόλεπτα πιο γρήγορο σε σχέση με την έκδοση με το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, ενώ παράλληλα, είναι και πιο γρήγορο κατά 6 δευτερόλεπτα σε σχέση με τα 7 λεπτά και 38 δευτερόλεπτα που έκανε πρόσφατα η νέα Porsche PanameraTurbo που κατείχε τον προηγούμενο γρηγορότερο χρόνο.

Πίσω από το τιμόνι της Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio του ρεκόρ στο Νίρμπουργκρινγκ ήταν ο επίσημος δοκιμαστής της εταιρείας Φάμπιο Φρανς, ο οποίος κατάφερε να πετύχει υψηλότερη ταχύτητα 284 χλμ./ώρα στη μεγάλη ευθεία Dottinger Hohe της πίστας.

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να απολαύσετε την Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio να πραγματοποιεί το νέο ρεκόρ για σεντάν αυτοκίνητο στο Νίρμπουργκρινγκ.

       
TAG