Η Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio έσπασε και πάλι τα χρονόμετρα στο Νίρμπουργκρινγκ! (+video)

Πληροφορίες από το διαδίκτυο κάνουν λόγο για νέο ρεκόρ της Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio στο Νίρμπουργκρινγκ!
Στα 7 λεπτά και 33 δευτερόλεπτα κατέβασε ανεπίσημα το χρόνο της στο Νίρμπουργκρινγκ η Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio όπως μεταδίδεται σήμερα από ιστοσελίδες στο facebook, με την Alfa Romeo να στοχεύει ακόμη πιο χαμηλά, στο 7:27!

Θέλοντας να δείξει την ισχύ της έναντι του ανταγωνισμού, η Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio με το 8άρι αυτόματο κιβώτιο της ZF πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες νέες δοκιμές στο Νίρμπουργκρινγκ, επιχειρώντας όχι μόνο να «σπάσει» το δικό της ρεκόρ των 7 λεπτών και 39 δευτερολέπτων, αλλά και το ρεκόρ της BMW M4 GTS που έχει κάνει 7:27.88.

Ήδη, σύμφωνα με ιστοσελίδες στο facebook ο χρόνος κατέβηκε στο 7 λεπτά και 33 δευτερόλεπτα, όμως η Alfa Romeo δεν τον κατοχύρωσε επίσημα, μιας και οι μη ιδανικές καιρικές συνθήκες (χαμηλές θερμοκρασίες, συννεφιά, υγρασία), δεν επέτρεψαν στη Giulia Quadrifoglio να ρίξει ακόμη περισσότερο το χρόνο.

Πιστεύεται ότι με ιδανικές συνθήκες η κορυφαία Giulia με το αυτόματο 8τάχυτο κιβώτιο μπορεί να ρίξει το χρόνο στα 7 λεπτά και 27 δευτερόλεπτα, παίρνοντας έτσι το ρεκόρ από τη BMW M4 GTS.

Πλέον, η Alfa Romeo θα συνεχίσει με τις δοκιμές όταν ο καιρός βελτιωθεί, ώστε να επιτευχθεί το πολυπόθητο ρεκόρ. Σε κάθε περίπτωση, εμείς θα παρακολουθούμε από κοντά την προσπάθεια της Giulia και θα σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεότερο.

Πηγή: Alfa Romeo Project 950 και 8c2900

Ευχαριστούμε τον Γιώργο-Αγαμέμνονα για το tip!


Δείτε το video με τη Giulia Quadrifoglio στο Νίρμπουργκρινγκ (δεν είναι από το χρόνο του ρεκόρ)


                 
TAG