Βελτιωμένη Porsche Macan με 480 άλογα και «καυτές» επιδόσεις! (+video)

Μετά τη βελτίωση της Cayenne, η Techart περιποιείται και την Porsche Macan Turbo για να προσφέρει 480 άλογα ισχύος, γρηγορότερες επιδόσεις, αλλά και να ενισχύσει την εμφάνισή της.

Αρχικά και σε ό,τι αφορά στον κινητήρα, η Techart προσφέρει στον V6 βενζινοκινητήρα των 3,6 λίτρων της Macan Turbo το πρόγραμμά της Techart Techtronic (με κόστος 3.900 ευρώ), το οποίο τη βοηθά να φθάσει στους 480 ίππους ισχύος (από 400) και 650 Nm ροπής (από 550).

Για το 0-100 χλμ./ώρα, η βελτιωμένη Macan απαιτεί πλέον 4,4 δευτερόλεπτα από 4,6 εργοστασιακά, ενώ η τελική της ταχύτητα αυξάνεται στα 274 χλμ./ώρα. Εντυπωσιακός είναι και ο χρόνος των 10,6 δευτερολέπτων για το 0-160 χλμ./ώρα.

Εκτός τώρα του κινητήρα και των επιδόσεων, η Techart τονίζει και την εξωτερική εμφάνιση της Porsche Macan Turbo προσφέροντας ένα νέο εμπρόσθιο σπόιλερ από πολυουρεθάνη ή ανθρακονήματα, πλαϊνές ποδιές, νέες εμπρόσθιες εισαγωγές, φουσκωμένους θόλους τροχών, πίσω διαχύτη και ευδιάκριτη αεροτομή.

Αλλαγές έχουμε και στην εξάτμιση με νέο σπορ σύστημα που περιλαμβάνει δύο σιλανσιέ της Techart, μαζί με σύστημα που ρυθμίζει τα κλαπέτα, για να προσφέρει κορυφαία ηχητική απόδοση. Ως κερασάκι στην τούρτα, η βελτιωτική εταιρεία διαθέτει και ανοξείδωτες απολήξεις σε γυαλιστερό χρώμιο ή ματ μαύρο χρωματισμό.

Δείτε το βίντεο της Techart και ακούστε την Porsche Macan Turbo να βρυχάται!

       
TAG