Βελτιωμένη Porsche Cayenne με 720 άλογα είναι τέρας δύναμης!

Η Techart ειδικεύεται στη βελτίωση των μοντέλων της Porsche και πλέον, η γερμανική εταιρεία επενέβη στην κορυφαία Cayenne Turbo S για να της προσφέρει αστείρευτη δύναμη και πιο extreme εμφάνιση.

Η πρόταση της Techart αρχικά ασχολείται με τον V8 βενζινοκινητήρα των 4,8 λίτρων της Porsche Cayenne Turbo S, ο οποίος αποκτά νέα χαρτογράφηση για τον εγκέφαλο, μεγαλύτερες τουρμπίνες, νέα πολλαπλή εξαγωγής, πιο σπορ φίλτρο, νέες καλωδιώσεις κ.ο.κ. συνολικού κόστους 24.500 ευρώ.

Ύστερα από όλα τα παραπάνω, ο κινητήρας της Porsche αποδίδει 150 παραπάνω άλογα ισχύος φθάνοντας στα 720 συνολικά, αλλά και 120 Nm παραπάνω ροπής (920 Nm). Οι επιδόσεις είναι πιο εκρηκτικές από ποτέ, με το 0-100 να ολοκληρώνεται πλέον μόνο σε 3,8 δευτερόλεπτα (από 4,1 δλ.) και η τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 311 χλμ./ώρα (από 284 χλμ./ώρα).

Αρκετή δουλειά έχει γίνει και στη συνολική βελτίωση της εμφάνισης, με την Techart να εφοδιάζει την Cayenne με νέους προφυλακτήρες, που ενσωματώνουν περισσότερα αεροδυναμικά βοηθήματα, τα οποία προαιρετικά μπορούν να παραγγελθούν και σε ανθρακονήματα.

Ξεχωρίζει επίσης το νέο καπό με τους δύο αεραγωγούς, το οποίο είναι full carbon, ενώ στο πλάι έρχονται νέοι θόλοι για τους τροχούς, χαμηλές ποδιές και νέα καπάκια καθρεπτών. Πίσω, εκτός από τον προφυλακτήρα, η Techart τοποθετεί νέα αεροδυναμικά πτερύγια κάτω από τα φώτα, αλλά και μια εντυπωσιακή αεροτομή οροφής, που συνδυάζεται με μια δεύτερη μικρότερη αεροτομή κάτω από το τζάμι.

Η τελική πινελιά στη βελτιωτική πρόταση της Techart δίνεται με τους νέους τροχούς 22 ιντσών, μέρος των οποίων βάφεται στο χρώμα του αμαξώματος. Η εταιρεία τονίζει επιπλέον ότι υπάρχει και μια τεράστια γκάμα για εξατομίκευση του εσωτερικού της Cayenne, ανάλογα πάντα με τις διαθέσεις -και το πορτοφόλι- του ιδιοκτήτη.
TAG