Έτσι θα είναι η νέα Alfa Romeo Giulietta;

Μετά τις Giulia και Stelvio, η Alfa Romeo έχει στα σκαριά μια σειρά από νέα μοντέλα, μεταξύ των οποίων και τη νέα Giulietta, για την οποία έχουμε και τις πρώτες ηλεκτρονικά επεξεργασμένες εικόνες.

Η επόμενη Giulietta είναι μια από τις 9 νέες Alfa Romeo που περιμένουμε την επόμενη 5ετία με το νέο μικρομεσαία μοντέλο να έρχεται για να αντικαταστήσει την υπάρχουσα Giulietta, η οποία έχει συμπληρώσει ήδη 6 χρόνια στην αγορά.

Το αυτοκίνητο έχουν υπάρξει φήμες στο παρελθόν ότι θα είναι πισωκίνητο, βασισμένο σε μια μικρότερη έκδοση της πλατφόρμας της Giulia, για να το τονίσει και αυτό το σπορ του χαρακτήρα του.

Σχεδιαστικά, όπως μπορούμε να δούμε στις πρώτες ηλεκτρονικά επεξεργασμένες φωτογραφίες, η νέα Giulietta δεν αποκλείεται να ενσωματώσει τις νέες γραμμές της Stelvio και της Giulia, σε ένα φυσικά πιο κόμπακτ αμάξωμα που θα είναι από τα πιο στιλάτα της αγοράς.


Το εάν οι εικόνες αυτές έχουν και δόση από την πραγματικότητα, θα το γνωρίζουμε μέσα στην επόμενη διετία, όταν και είναι προγραμματισμένη η άφιξη της νέας Alfa Romeo Giulietta.

Φωτογραφίες: Theophilus Chin
TAG