97χρονος ερωτεύεται τη νέα Mustang! (+video)

Το πάθος για τα ωραία αυτοκίνητα δεν γιατρεύεται ποτέ. Ακόμα και αν πλησιάζεις ηλικιακά το έναν αιώνα. Αυτό μας αποδεικνύει ένας Σουηδός που αγόρασε τη νέα Mustang στα 97 του χρόνια!

Γεννημένος το 1919, όταν το Ford Model T ήταν στην παραγωγή επί 11 χρόνια, ο Lennart πήρε δίπλωμα οδήγησης μόλις έγινε 18 ετών το 1937. Τώρα έκανε δώρο στον εαυτό του μία νέα Ford Mustang GT fastback και δηλώνει ευτυχισμένος.

«Ονομάζομαι Lennart Ribring. Είμαι 97 ετών. Οδηγώ μία 5λιτρη V8 Ford Mustang fastback και είμαι πραγματικά ευτυχής. Ερωτεύθηκα τις πρώτες Mustang με το που κυκλοφόρησαν και από τότε δεν μπορώ να σκεφθώ κανένα άλλο αυτοκίνητο. Νιώθεις σαν βασιλιάς στο δρόμο».

Ο Lennart, ο οποίος αγαπά και την ιστιοπλοΐα, ήταν από τους πρώτους στη χώρα του που αγόρασαν την πρώτη Ford Mustang τη δεκαετία του 1960. Τώρα, μετά από 50 και πλέον χρόνια, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους ηλικιακά οδηγούς Mustang σε όλο τον κόσμο.


Συνταξιούχος επιχειρηματίας, ο οποίος εξακολουθεί να εργάζεται σαν λογιστής μερικής απασχόλησης, ο Lennart είναι αποφασισμένος να αντλήσει τη μέγιστη δυνατή οδηγική ευχαρίστηση από τη νέα του Mustang.

              
TAG