Έρχονται 9 νέες Alfa Romeo μέσα στα επόμενα 5 χρόνια!

Παρά τις καθυστερήσεις, η Alfa Romeo συνεχίζει το πλάνο ενίσχυσής ετοιμάζοντας να μας παρουσιάζει 9 νέα μοντέλα μέχρι το 2021, ισχυροποιώντας τη θέση της στην αγορά.

Μιλώντας στο βρετανικό τύπο, ο νέος Πρόεδρος της Alfa Romeo κ. Reid Bigland επιβεβαίωσε ότι παρά τις καθυστερήσεις σε σχέση με το αρχικό πλάνο, η ιστορική ιταλική φίρμα συνεχίζει την προϊοντική της επίθεση που θα τη φέρει απέναντι στους κραταιούς γερμανούς των premium (Audi, BMW, Mercedes).

Έτσι, μέχρι το 2021 θα δούμε αρχικά τη νέα Stelvio, η οποία θα παρουσιαστεί επίσημα στο Σαλόνι του Λος Άντζελες την επόμενη εβδομάδα, έπειτα ένα μεγάλο σεντάν που θα επαναφέρει το όνομα «Alfetta» το 2018, αμέσως μετά ένα πολυτελές SUV που θα έχει πολλά κοινά με τη Maserati Levante, αλλά και ένα ακόμη SUV και ένα σπορ κουπέ.


Συνολικά, μαζί και με κάποιες νέες εκδόσεις της Giulia (π.χ. στέισον Giulia Sportwagon), την επόμενη Giulietta (σε χάτσμπακ και στέισον), αλλά και τη νέα Brera, η Alfa Romeo σε μια 5ετία από σήμερα και για πρώτη φορά στην ιστορία της θα έχει μια γκάμα 10 διαφορετικών μοντέλων, όντας έτοιμη να αντιμετωπίσει στα ίσια τους Γερμανούς.

Πηγή: Autocar
TAG