Η Alfa Romeo ετοιμάζει τη νέα Alfetta!

Μετά τη Giulia, η Alfa Romeo ετοιμάζεται να αναβιώσει ένα άλλο ιστορικό όνομα του παρελθόντος, με τη νέα Alfetta να έρχεται για να συνοδέψει το ολοκαίνουργιο μεγάλο σεντάν της ιταλικής μάρκας. που θα τεθεί αντιμέτωπο με τη νέα BMW Σειρά 5.

Η νέα Alfa Romeo Alfetta, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, θα χτιστεί πάνω στην ίδια πλατφόρμα με αυτή της νέας Giulia, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι πισωκίνητη και τετρακίνητη.

Από τη Giulia θα προέλθουν και οι κινητήρες της, στα 2,0 λίτρα με turbo για τα μοτέρ βενζίνης και τα 2,2 λίτρα για τους diesel, ενώ στη γκάμα θα υπάρχει και ο κορυφαίος 2,9 λίτρων biturbo V6 των 510 ίππων της Alfa Romeo Giulia QV.

Ως προς την εμφάνισή της, όπως μπορείτε να δείτε στις ηλεκτρονικά επεξεργασμένες φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε, η νέα Alfetta θα ακολουθήσει τις ίδιες δυναμικές και κομψές γραμμές που γνωρίσαμε στη Giulia, προσαρμόζοντάς τες πετυχημένα σε ένα μακρύτερο αμάξωμα.

Στο πότε θα τη δούμε στους δρόμους, η Alfa Romeo σχεδιάζει να φέρει τη νέα Alfetta μέσα στο 2018, μετά το λανσάρισμα του νέου SUV Stelvio που αναμένεται την επόμενη χρονιά.

Εικόνες: Τrazioneposteriore.net
TAG