Η Carlsson CA45 είναι μια διαφορετική Mercedes A-Class

Τη νέα της βελτιωτική πρόταση για την ανανεωμένη γενιά της Mercedes A-Class και κυρίως, τις top εκδόσεις της AMG Line και A45 AMG παρουσιάζει η Carlsson, με στόχο να προσφέρει το κάτι το διαφορετικό στην εικόνα της μικρομεσαίας γερμανίδας.

Ουσιαστικά, η Carlsson επικεντρώνεται κυρίως στο αμάξωμα εκεί όπου τοποθετεί ένα νέο bodykit που αποτελείται από διάφορα τμήματα μεταξύ των οποίων ένα νέο εμπρόσθιο σπόιλερ, πλαϊνές ποδιές, νέα πίσω αεροτομή και νέας σχεδίασης διαχύτη.

Παράλληλα, η Carlsson αλλάζει και τις απολήξεις τις εξάτμισης, τοποθετώντας νέες τετραπλές, ενώ υπάρχουν και μια σειρά από διάφορα σχέδια ζαντών. 

Η τελική πινελιά δίνεται με την πλήρως ρυθμιζόμενη σπορ ανάρτηση, ενώ υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ελατηρίων που χαμηλώνουν την απόσταση από το έδαφος.

Στο πεδίο του κινητήρα, η Carlsson δεν διαφοροποιεί κάτι και έτσι παραμένει ο 2λιτρος 4κύλινδρος turbo βενζινοκινητήρας των 381 ίππων και 475 Nm ροπής για την A45 AMG

Σε συνδυασμό με το αυτόματο, διπλού συμπλέκτη κιβώτιο της Mercedes-AMG, το μοτέρ αυτό προσφέρει 0-100 σε μόνο 4,2 δευτερόλεπτα.
TAG