Μετά τη Giulia, έρχεται η νέα Alfa Romeo Alfetta!

Βασισμένη πάνω στο πισωκίνητο πάτωμα της Giulia θα έρθει η νέα Alfetta, το νέο μεγάλο σεντάν της Alfa Romeo.
Τελικά, φαίνεται ότι η Alfa Romeo έχει βαλθεί να αναβιώσει τα πιο αγαπημένα ονόματα των μοντέλων της και έτσι, μετά τη νέα Giulia, νέες πληροφορίες από τη Γερμανία κάνουν λόγο ότι το νέο μεγάλο σεντάν που ετοιμάζεται θα ονομαστεί «Alfetta»!

Οι κινητήρες της νέας Alfetta θα προέλθουν από τη Giulia και
θα ξεκινούν από τα 2,0 λίτρα, φθάνοντας στους 510 ίππους.
Σύμφωνα με τη γερμανική Autobild, η Alfa Romeo θα παρουσιάσει τη νέα Alfetta το 2018, στοχεύοντας απέναντι στο γερμανικό ανταγωνισμό των Audi A6, BMW Σειρά 5 και Mercedes E-Class.

To νέο μεγάλο σεντάν θα χτιστεί πάνω στην πισωκίνητη πλατφόρμα της Giulia (και του νέου SUV Stelvio), ενώ θα διαθέτει και τα ίδια μοτέρ βενζίνης και diesel της μεσαίας Alfa, από 2,0 λίτρα και μέχρι και 510 ίππους.

Αναμένεται επίσης να δούμε και τετρακίνητη έκδοσή της, ενώ λίγο αργότερα θα έρθει στην αγορά και υβριδική, plug-in (φόρτιση από πρίζα) επιλογή.

Σε κάθε περίπτωση, η έλευση της νέας Alfetta θα δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό δίδυμο με τη νέα Giulia στα πολυτελή σεντάν για την Alfa Romeo, με τα δύο μοντέλα να «συναντώνται» και πάλι στη γκάμα της εταιρείας έπειτα από 40 ολόκληρα χρόνια.

Πηγή: Autobild
TAG