Η Ferrari δίνει στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες της νέας «ανοικτής» LaFerrari!

Λίγους μήνες πριν το επίσημο ντεμπούτο της στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού τον Οκτώβριο, η Ferrari έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες της νέας κάμπριο έκδοσης της κορυφαίας LaFerrari.

Σύμφωνα με την ίδια τη Ferrari, η νέα ανοικτή έκδοση της LaFerrari θα παρουσιαστεί στο Παρίσι τον Οκτώβριο, εκεί όπου θα αποκαλυφθεί και το τελικό της όνομα, τα τεχνικά της χαρακτηριστικά, αλλά και η τιμή της (αναμένεται να ξεπερνά τα 3-4 εκατ. ευρώ).

Το νέο ιταλικό υπέρ-αυτοκίνητο θα βγει στην παραγωγή σε πολύ λίγα κομμάτια, έχοντας βασιστεί φυσικά στην κορυφαία LaFerrari. Κατά συνέπεια, αναμένεται να δούμε το ίδιο, υβριδικό σύστημα κίνησης, το οποίο αποτελείται από έναν ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα βενζίνης με 800 άλογα ισχύος, αλλά και έναν ηλεκτροκινητήρα 163 ίππων, με συνδυαστική ισχύ 963 ίππων.

Η Ferrari ανακοινώνει επιπλέον ότι η νέα ανοικτή LaFerrari έχει λάβει μια σειρά από επεμβάσεις στο αμάξωμα και το πλαίσιο, ώστε παρά την απουσία της μεταλλικής οροφής, να έχει την ίδια ακαμψία με αυτή της κλειστής έκδοσης. Αντίστοιχα, η ιταλική φίρμα υπόσχεται και ίδια ακριβώς αεροδυναμική, παρά και πάλι την απουσία της μεταλλικής οροφής.

Σχεδιαστικά, οι πρώτες εικόνες μας αποκαλύπτουν ένα πολύ επιθετικό ανοικτό μοντέλο, το οποίο δεν αλλάζει κατά πολύ σε σχέση με τη LaFerrari που γνωρίζουμε.

Προς το παρόν, η Ferrari δεν ανακοινώνει σε πόσα ακριβώς κομμάτια θα κατασκευάσει το νέο της δημιούργημα, ωστόσο αναμένεται αυτά να μην ξεπεράσουν τα 150. Ήδη πάντως, η εταιρεία τονίζει ότι έχει πουλήσει τα πρώτα αυτοκίνητα, ύστερα από ένα exclusive event για ενδιαφερόμενους πελάτες, όπου αποκαλύφθηκε το νέο μοντέλο.
TAG