Μέσα σε 5 ημέρες ξεπούλησαν οι τελευταίες, επετειακές εκδόσεις του Dodge Viper

Μόλις 5 ημέρες χρειάστηκαν για να ξεπουλήσουν οι 5 επετειακές εκδόσεις του Dodge Viper, που είναι και οι τελευταίες στην πορεία του αμερικάνικου supercar, με την Dodge να αποφασίσει να διαθέσει λίγα ακόμη αυτοκίνητα για να ανταποκριθεί στη ζήτηση.

Το 2016 είναι η χρονιά κατά την οποία το Viper συμπληρώνει 25 χρόνια πορείας, αλλά και ολοκληρώνει την παραγωγή του, αφού από το 2017 και ύστερα δεν θα υπάρχει –μέχρι νεωτέρας– στη γκάμα της Dodge.

Για αυτό το λόγο και η εταιρεία δημιούργησε 5 πολύ περιορισμένης παραγωγής επετειακές εκδόσεις του μοντέλου, για τις οποίες σας είχαμε πληροφορήσει πριν λίγες ημέρες.

Όμως, μέσα σε μόλις 5 ήμερες και οι 5 αυτές εκδόσεις ξεπούλησαν και πιο συγκεκριμένα, τα 28 Viper 1:28 Edition ACR (ξεπούλησαν σε μόλις 40 λεπτά), τα 31 Viper VooDoo II Edition ACR (σε δύο ώρες), οι 25 μονάδες Snakeskin Edition GTC, αλλά και τα 100 Viper GTS-R Commemorative Edition ACR. Ακόμη και τα 22 Viper προς τιμήν του πρώτου σε πωλήσεις dealer της Dodge, πωλήθηκαν σε τρεις ημέρες.

Ύστερα από όλα αυτά, η Dodge για να ικανοποιήσει όσους περισσότερους το επιθυμούν, αποφάσισε να κατασκευάσει μια ακόμη επετειακή έκδοση, τη Snakeskin Edition ACR, που βασίζεται στη Snakeskin GTC διαθέτοντας τον ίδιο πράσινο χρωματισμό, μαζί με πακέτο ACR, Extreme Aero και κεραμικά φρένα, αλλά και εσωτερικό ACR, σήματα Snakeskin και αριθμημένο πίνακα οργάνων. Θα κατασκευαστεί σε 31 αυτοκίνητα.
TAG