Αυτή η βελτιωμένη Mercedes-AMG GT με 745 άλογα είναι μια από τις πιο ισχυρές της αγοράς!

Η Dime Racing δημιουργεί ένα νέο πρόγραμμα πλήρους βελτίωσης της Mercedes-AMG GT, σύμφωνα με το οποίο η κορυφαία Mercedes αποκτά μια πιο επιθετική και κοντά σε αγωνιστικά αυτοκίνητα, χροιά.

Η Dime Racing ανακοίνωσε ότι θα κατασκευάζει κάθε χρόνο μόνο 100 από τις βελτιωμένες AMG GT, η κάθε μία εκ των οποίων θα διαθέτει το δικό της, ξεχωριστό serial number.

Αυτό ωστόσο που θα χαρακτηρίσει όλες τις δημιουργίες της αμερικάνικης φίρμας, είναι η αύξηση της ισχύος του 4λιτρου V8 κινητήρα βενζίνης της Mercedes-AMG, από 510 άλογα στην Mercedes-AMG GT S, στους 745 ίππους στην εκδοχή της Dime Racing.

Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθεί μια από τις ισχυρότερες προτάσεις βελτίωσης για την AMG GT, την οποία η Dime Racing θα πλαισιώσει και με βελτιωμένη ανάρτηση, ώστε να προσφέρει μια όσο το δυνατόν πιο ημι-αγωνιστική οδηγική εμπειρία.

Εμφανισιακά, στις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα ξεχωρίζουμε το νέο εμπρόσθιο σπόιλερ, τους μαύρους τροχούς, τον τεράστιο διαχύτη και τη μεγάλη σταθερή αεροτομή, που χαρίζουν στην AMG GT μια άκρως εντυπωσιακή παρουσία.

Ως προς την τιμή, η Dime Racing θα προσφέρει κάθε μια εκ των 100 βελτιωμένων Mercedes-AMG GT στις Η.Π.Α. με κόστος 150.200 δολάρια (137.000 ευρώ), όταν η αρχική AMG GT έχει 111.200 δολάρια (101.200 ευρώ) και η AMG GT S 131.200 δολάρια (120.000 ευρώ).
TAG