Η 3D Design δημιουργεί την πιο επιθετική BMW M2!

Κατά καιρούς έχουμε δει πολλές προτάσεις βελτίωσης για τη BMW M2, όμως αυτή τη φορά η ιαπωνική 3D Design έρχεται για να παρουσιάσει ένα νέο bodykit, το οποίο χαρίζει στη μικρότερη «M» μια άκρως επιθετική εμφάνιση.

Όλα τα μέρη του bodykit της 3D Design φτιάχνονται από ελαφρύ, ενισχυμένο με ανθρακονήματα πολυμερές (CFRP) για να μην επιβαρύνουν το βάρος της M2, βελτιώνοντας παράλληλα και τα αεροδυναμικά της χαρακτηριστικά.

Έχουμε λοιπόν την προσθήκη ενός νέου εμπρόσθιο σπόιλερ, μαζί με δύο πλευρικά «πτερύγια», υπάρχουν οι απαραίτητες πλαϊνές ποδιές, ένας νέος πίσω διαχύτης, αλλά και μια αγωνιστικού τύπου σταθερή αεροτομή στο πίσω μέρος.

Το πακέτο της 3D Design συμπληρώνεται από σφυρήλατες ζάντες σε μέγεθος 19 ή 20 ιντσών, που μπορούν να παραγγελθούν σε πολλά σχέδια και σε διάφορα χρώματα. 

Παράλληλα υπάρχουν και αρκετές επιλογές εξατομίκευσης στο εσωτερικό, όπως π.χ. αλουμινένια πεντάλ και λαβή χειρόφρενου, επενδύσεις από ανθρακονήματα κ.λπ.

Η νέα βελτιωμένη BMW M2 από τη 3D Design θα παρουσιαστεί επίσημα στην Έκθεση Βελτιώσεων του Τόκιο στις αρχές του 2017, με τις τιμές για το νέο bodykit να γίνονται γνωστές στα τέλη του μήνα. 
TAG