Η Alfa Romeo αποκαλύπτει την νέα Stelvio First Edition των 280 ίππων

Μέχρι σήμερα η Alfa Romeo μας είχε δείξει τη νέα Stelvio μόνο στην κορυφαία έκδοση Quadrifoglio και πλέον, οι Ιταλοί αποκαλύπτουν την νέα έκδοση First Edition, που θα ανοίξει το χορό των παραγγελιών για το νέο μοντέλο.

Η νέα έκδοση First Edition της Alfa Romeo Stelvio είναι διαθέσιμη από σήμερα και αρχικά, ξεχωρίζει με ειδικά στοιχεία στο αμάξωμα που τονίζουν την εμφάνισή της όπως είναι τα Bi-Xenon εμπρόσθια φώτα, οι 20 ιντσών τροχοί, οι χρωματισμένες δαγκάνες φρένων, τα χρωμιωμένα πλαίσια των παραθύρων και το φιμέ πίσω τζάμι.

Στο εσωτερικό, η Alfa Romeo προσφέρει πλήρως δερμάτινο σαλόνι με θερμαινόμενα και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα εμπρόσθια καθίσματα, επενδύσεις από πραγματικό ξύλο, αλουμινένια paddles αλλαγής ταχυτήτων και ένα σύστημα infotainment με 8,8 ιντσών οθόνη αφής.

Ο κινητήρας της πρώτης ειδικής έκδοσης της Alfa Romeo Stelvio είναι ο 2λιτρος 4κύλινδρος turbo των 280 ίππων που γνωρίζουμε και στην Giulia, ο οποίος συνδυάζεται αποκλειστικά με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο που στέλνει τη δύναμή του και στους τέσσερις τροχούς.


Αρκετά γρήγορες είναι οι επιδόσεις που προσφέρει η Stelvio First Edition, αφού το 0-100 χλμ./ώρα απαιτεί μόνο 5,7 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 230 χλμ./ώρα. Ως προς τη μέση κατανάλωση, αυτή βρίσκεται στα 7,0 λτ./100 χλμ. σύμφωνα με την Alfa Romeo.
TAG