Σας αρέσει αυτή η BMW M3 με 450 άλογα και κόκκινο Ferrari χρώμα;

Η BMW του Άμπου Ντάμπι παρουσιάζει μια μοναδική M3, με το πακέτο Competition που της προσφέρει περισσότερα άλογα, αλλά και σε ένα μοναδικό κόκκινο χρώμα Ferrari Red.

Το κατακόκκινο χρώμα του αμαξώματος αυτής της BMW M3 ονομάζεται επίσημα «Ferrari Red» και αποτελεί μέρος της σειράς αξεσουάρ BMW Individual, που μπορεί να επιλέξει ο υποψήφιος αγοραστής της κορυφαίας Σειρά 3.

Εκτός του χαρακτηριστικού χρώματος, το αυτοκίνητο διαθέτει επίσης το πακέτο Competition της BMW που αυξάνει στα 450 άλογα την ισχύ του 3λιτρου 6κύλινδρου TwinPower Turbo μοτέρ της BMW M3, μειώνοντας το 0-100 χλμ./ώρα μόνο στα 4,0 δευτερόλεπτα.

Παράλληλα, στο πακέτο αυτό περιλαμβάνονται νέα αμορτιστέρ, ελατήρια και αντιστρεπτικές που προσφέρουν ακόμη πιο σπορ οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά, μαζί με τα πιο ελαφριά M καθίσματα και το ενεργό διαφορικό by M Division.


Εκτός όλων των παραπάνω η μοναδική αυτή BMW M3 έρχεται και με νέα εξάτμιση από την κορυφαία Akrapovic, με τετραπλές απολήξεις που κουμπώνουν ιδανικά πάνω στον carbon διαχύτη.
TAG