Η Lumma CLR G800 είναι μια Mercedes GLE Coupe που έχει πάρει... αναβολικά!

Μια από τις περισσότερο βελτιωμένες Mercedes GLE Coupe της αγοράς παρουσιάζει η γερμανική Lumma Design, τονίζοντας κάθε σπιθαμή της υπόσταση του γερμανικού μεγάλου crossover-coupe.

Η Lumma Design ονομάζει τη φτιαγμένη Mercedes GLE Coupe της «CLR G800» και φροντίσει να της προσδώσει μια σειρά από νέα αεροδυναμικά βοηθήματα, στους προφυλακτήρες, τα πλαϊνά φτερά, την πόρτα του χώρου αποσκευών, τα πλαϊνά μαρσπιέ κ.λπ.

Επίσης, η γερμανική εταιρεία βελτιώσεων έχει τοποθετήσει carbon μέσα στη γρίλια της μάσκας, αλλά και στα καπάκια των καθρεπτών, τις χειρολαβές των θυρών και το εμπρόσθιο καπό.

Οι ζάντες έρχονται στις 22 ίντσες, με σκούρο χρώμα, ενώ αρκετή δουλειά γίνεται και στο εσωτερικό, εκεί όπου η Lumma Design δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να επιλέξει μεταξύ διαφόρων δερμάτων, επενδύσεων (και από carbon) κ.ο.κ.


Στο μηχανικό και τεχνικό κομμάτι, έχει αυξηθεί η δύναμη του V6 βενζινοκινητήρα της Mercedes (στην έκδοση 450 AMG) στα 450 άλογα, από 367 εργοστασιακά, με την προσθήκη ενός νέου «εγκεφάλου». Αναβαθμισμένα είναι και τα φρένα αλλά και η εξάτμιση του coupe-crossover της Mercedes.
TAG