Μια βελτιωμένη BMW X6 M τούμπανο με 750 άλογα και τελική πάνω από 300 χλμ./ώρα!

Η BMW X6 M μπορεί ήδη από το εργοστάσιο να είναι ένα από τα πιο εκρηκτικά crossover της αγοράς, όμως η γερμανική Lumma Design φροντίζει να… απογειώσει τα χαρακτηριστικά της, προσδίδοντάς της μια extreme εμφάνιση, αλλά και ακόμη περισσότερη δύναμη.

Το πρώτο στοιχείο λοιπόν που ξεχωρίζουμε από την βελτιωμένη BMW X6 M της Lumma Design είναι η αναβάθμιση της εξωτερικής της εμφάνιση, αφού διαθέτει ένα πλήρες body kit με περιμετρικά αεροδυναμικά βοηθήματα που κατασκευάζονται από ανθρακονήματα.

Μάλιστα, οι νέες προσθήκες και κυρίως, οι πιο «φουσκωμένοι» θόλοι των τροχών, έχουν αυξήσει το πλάτος του αυτοκινήτου κατά 40 χιλιοστά.

Στα υπόλοιπα στοιχεία του bodykit ξεχωρίζουμε το νέο καπό, τον πιο επιθετικό πίσω διαχύτη με τη χαρακτηριστική τετραπλή απόληξη της εξάτμισης στο κέντρο, την πίσω διπλή αεροτομή, αλλά και τους 22 ιντσών νέους τροχούς.

Φυσικά, χαρακτηριστικό στοιχείο της BMW X6 M της Lumma Design αποτελεί και το χτυπητό κίτρινο χρώμα του αμαξώματος, το οποίο συνεχίζεται και στο αναβαθμισμένο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Ειδικά τώρα για τον κινητήρα, η Lumma τοποθετεί το πρόγραμμα αναβάθμισης CLR X6 R, το οποίο αυξάνει κατά 175 άλογα τη δύναμη και κατά 230 Nm τη ροπή του 4,4 λίτρων twin-turbo V8 κινητήρα βενζίνης. Το τελικό αποτέλεσμα μας δίνει 750 άλογα και 980 Nm ροπής, σε μια από τις πιο εκρηκτικές BMW X6 που κυκλοφορούν στην αγορά.

Στην πράξη, παρότι η Lumma Design δεν ανακοινώνει το 0-100 χλμ./ώρα, αφαιρεί τον ηλεκτρονικό περιοριστή και επιτρέπει πλέον στην X6 M να φθάνει σε ταχύτητες άνω των 300 χλμ./ώρα, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό crossover υψηλών επιδόσεων.
TAG