Μια φτιαγμένη Ferrari 488 GTB από την Ιαπωνία

Η ιαπωνική Rowen International παρουσιάζει το νέο της bodykit για την twin-turbo Ferrari 488 GTB, θέλοντας να τονίσει περαιτέρω την εμφάνιση του ιταλικού supercar.

Η πρόταση της Rowen δεν είναι τόσο extreme όσο μας έχουν συνηθίσει άλλες ιαπωνικές βελτιωτικές εταιρείες όπως π.χ. η Liberty Walk, ωστόσο δεν παύει να προσθέτει μια σειρά από αεροδυναμικά βοηθήματα στο αμάξωμα της 488 GTB, που αλλάζουν την εμφάνισή της.

Πιο συγκεκριμένα, συναντούμε έναν νέο προφυλακτήρα, με carbon εμπρόσθιο σπόιλερ και 4 carbon πτερύγια στα πλαϊνά του, μαζί με ένα νέο καπό. Στο πλάι ξεχωρίζουν οι πλαϊνές ποδιές που θυμίζουν αυτές της Ferrari 458 Speciale.

Αρκετές είναι οι αλλαγές και στο πίσω μέρος, εκεί όπου η Rowen τοποθετεί μια νέα σταθερή αεροτομή, αλλά και έναν αγωνιστικού τύπου διαχύτη, που θυμίζει τις αγωνιστικές Ferrari.


Η ιαπωνική φίρμα βελτίωσης ολοκληρώνει την πρότασή της με τις ασημί ζάντες 5 ακτινών, αλλά και με την τοποθέτηση μιας κομπλέ νέας εξάτμισης, που βελτιώνει περαιτέρω το ηχητικό αποτέλεσμα της turbo Ferrari.
TAG