H Honda υποβάλει σε μικρο-ανανέωση το CR-Z

Μικροαλλαγές στην εμφάνιση για περισσότερο δυναμισμό στο ανανεωμένο Honda CR-Z.
Μπορεί στη χώρα μας να μη διατίθεται, όμως στον υπόλοιπο κόσμο το CR-Z, το μικρό υβριδικό κουπέ της Honda, συνεχίζει τη διάθεσή του και εν όψει του 2016, η ιαπωνική φίρμα ανακοίνωσε τη διάθεση στις Η.Π.Α. της ανανεωμένης του έκδοσης.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζει η υιοθέτηση ηλεκτρικού χειρόφρενου.
Σχεδιαστικά, το ανανεωμένο CR-Z έρχεται με έναν νέο εμπρόσθιο προφυλακτήρα, που περιλαμβάνει μια επανασχεδιασμένη γρίλια για τη μάσκα και προσδίδει συνολικά περισσότερο αισθητικό δυναμισμό. Παράλληλα, έχουμε νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου, αλλά και έναν επανασχεδιασμένο πίσω προφυλακτήρα, που τονίζει την μοντέρνα παρουσία του αυτοκινήτου. Στο εσωτερικό, το ανανεωμένο CR-Z αποκτά νέες επενδύσεις σε βουρτσισμένο μέταλλο στα χερούλια των θυρών, τον πίνακα οργάνων και την κεντρική κονσόλα, ενώ για πρώτη φορά έρχεται με ηλεκτρικό χειρόφρενο, που αντικαθιστά τον παραδοσιακό λεβιέ. Ενισχυμένος, για την αγορά των Η.Π.Α., είναι και ο εξοπλισμός, με την Honda να δημιουργεί και μια νέα top έκδοση EX-L Navi.

Στο πεδίο του συστήματος κίνησης τέλος, το ανανεωμένο Honda CR-Z διατηρεί το υβριδικό σύστημα που συνδυάζει έναν 1.500άρη βενζινοκινητήρα, έναν ηλεκτροκινητήρα και ένα 6τάχυτο μηχανικό ή CVT κιβώτιο. Η ισχύς του συστήματος παραμένει και πάλι στους 130 ίππους και στέλνεται στους εμπρός τροχούς του αυτοκινήτου.


TAG