Αποκάλυψη του περιορισμένης παραγωγής Mazda MX-5 Sport Recaro

Με αλλαγές σε εμφάνιση και ανάρτηση, το Mazda MX-5 Sport Recaro είναι η πιο δυναμική έκδοση του ιαπωνικού μοντέλου.
Η Mazda Μεγάλης Βρετανίας παρουσίασε μια νέα, περιορισμένης παραγωγής έκδοση του MX-5 που ονομάζεται «Sport Recaro» και τονίζει τον σπορτίφ χαρακτήρα του ιαπωνικού ρόουντσερ.

Πιο σπορτίφ ατμόσφαιρα στο εσωτερικό, με άφθονο δέρμα
και αλκαντάρα, αλλά μπάκετ καθίσματα της Recaro.
Το νέο Mazda MX-5 Sport Recaro συνδυάζεται αποκλειστικά με τον 2λιτρο βενζινοκινητήρα των 160 ίππων και η παραγωγή του θα περιοριστεί στις 600 μονάδες. Εξωτερικά, ξεχωρίζει για τα περιφερειακά αεροδυναμικά σπόιλερ στους προφυλακτήρες και τα πλαϊνά, τους μαύρους καθρέπτες και τις ειδικής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών. Παράλληλα, αλλαγές έχουμε και στην ανάρτηση αφού έχουν τοποθετηθεί πιο σπορ αμορτισέρ της Bilstein, μπάρα θόλων καθώς και μπλοκέ διαφορικό.

Στο εσωτερικό της νέας έκδοσης του Mazda MX-5 ξεχωρίζουν οι επενδύσεις από αλκαντάρα, τα αλουμινένια πεντάλ, αλλά και τα πανέμορφα σπορ καθίσματα της Recaro, με δέρμα, αλκαντάρα και κόκκινες ραφές. Τη μοναδικότητα της έκδοσης τονίζει και η προσθήκη του αριθμού παραγωγής μέσα στον κεντρικό αποθηκευτικό χώρο στο υποβραχιόνιο. Από πλευράς εξοπλισμού, το νέο MX-5 Sport Recaro διαθέτει σχεδόν τα πάντα, αφού μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ηχοσύστημα της Bose, σύστημα πλοήγησης, LED φώτα, κλιματισμό κ.ο.κ.
TAG