Έρχεται Ford Fiesta RS με 250 ίππους!

Στο πάνθεον των πιο γρήγορων μικρών θέλει να μπει το Ford Fiesta, με το νέο Fiesta RS των 250 ίππων να αναμένεται το 2017.
Το ισχυρότερο Fiesta στην ιστορία μας ετοιμάζει η Ford, με το νέο Ford Fiesta RS των 250 ίππων να αναμένεται το 2017, για να γιορτάσει με τον καλύτερο τρόπο τα 40 χρόνια παρουσίας του αυτοκινήτου.

Πολλά σχεδιαστικά στοιχεία του νέου Ford Fiesta RS
θα δανειστούν από το εικονιζόμενο Focus RS.
Ο κινητήρας του γρηγορότερου και πιο ισχυρού Fiesta αναμένεται να είναι μια βελτιωμένη έκδοση του 1.600άρη turbo των 182 ίππων του Ford Fiesta ST, που θα φθάσει όμως τα 250 άλογα. Φυσικά, οι επιδόσεις αναμένονται άκρως εκρηκτικές.

Στο κομμάτι της εμφάνισης, το νέο Fiesta RS που θα βασιστεί πάνω στην επόμενη γενιά του Ford Fiesta, θα λάβει ένα πιο «αγριεμένο» look στα πρότυπα του κορυφαίου Ford Focus RS. Αναμένουμε επίσης μια σπορ ρυθμισμένη ανάρτηση, αλλά και ενισχυμένο σύστημα πέδησης.

Σε ό,τι αφορά τέλος στη μετάδοση της κίνησης, παρότι υπήρχε πληροφόρηση νωρίτερα στη χρονιά ότι το Fiesta RS θα είναι τετρακίνητο, πλέον και για λόγους κόστους, δύσκολα θα δούμε αυτή τη λύση, με το εκρηκτικό μικρό Ford να διατηρείται προσθιοκίνητο.

Πηγή: Autobild
TAG