Το νέο ηλεκτρικό Chevrolet Bolt με τιμή κάτω από 28.000 ευρώ

Με αυτονομία πάνω από 320 χλμ. με μια πλήρη φόρτιση, παρουσιάστηκε το νέο ηλεκτρικό Chevrolet Bolt.
Η Chevrolet παρουσίασε στην Έκθεση Ηλεκτρονικών (CES) του Λας Βέγκας το νέο της, αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο, που ονομάζεται «Bolt» και θα έχει κόστος κάτω από 30.000 δολάρια (28.000 ευρώ) στις Η.Π.Α.

Σχεδιαστικά, ξεχωρίζει το ενός όγκου υψηλό αμάξωμα.
Το Bolt είναι ένα ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό μοντέλο της Chevrolet με διαστάσεις κοντά σε αυτές ενός μικρού αυτοκινήτου και τιμές που θα ξεκινούν κάτω από τα 30.000 δολάρια, όταν ξεκινήσει τη διάθεσή του στις Η.Π.Α. λίγο πριν το τέλος του 2016.

Σχεδιαστικά, το μοντέλο παραγωγής βασίζεται πάνω στο ομώνυμο περσινό πρωτότυπο και διακρίνεται για το σχεδόν 1 όγκου αμάξωμά του, με το αυξημένο συνολικό ύψος.

Διευρυμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας προσφέρει
το εσωτερικό του Chevrolet Bolt.
Προς το παρόν, η Chevrolet δεν έχει κάνει γνωστά τα πλήρη τεχνικά στοιχεία του μοντέλου, τα οποία πιθανότατα θα μας τα αποκαλύψει την επόμενη εβδομάδα στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ. Το μόνο που αναφέρεται είναι ότι το Bolt είναι σε θέση να προσφέρει αυτονομία κίνησης με μια πλήρη φόρτιση, πάνω από 320 χιλιόμετρα.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του μοντέλου στην Έκθεση CES του Λας Βέγκας, η Chevrolet ανακοίνωσε ότι το Bolt θα έχει στο εσωτερικό του τις πλέον εξελιγμένες τεχνολογίες στο πεδίο της συνδεσιμότητας, ώστε να διευκολύνει τον οδηγό κατά τη χρήση του, δείχνοντάς του π.χ. μέσω του Συστήματος πλοήγησης, που μπορεί να βρίσκονται κοντινοί σταθμοί φόρτισης.
TAG