Αυτό το βελτιωμένο Toyota Prius είναι από τα πιο περίεργα που έχουμε δει!

Πλήρες βελτιωτικό bodykit και χαμήλωμα της απόστασης από το έδαφος,προσφέρει η Wald για το Toyota Prius.
Η ιαπωνική Wald παρουσιάζει τη βελτιωτική της πρόταση για το υβριδικό Toyota Prius, η οποία περιλαμβάνει ένα πλήρες αεροδυναμικό bodykit που προσδίδει στο Prius μια εικόνα τουλάχιστον ιδιαίτερη.

Οι βελτιώσεις της Wald προσδίδουν στο Prius μια περίεργη
εικόνα, που δεν συμβαδίζει με τον οικολογικό του χαρακτήρα.
Το bodykit της Wald αποτελείται από ένα νέο εμπρόσθιο σπόιλερ με προσθήκες στον προφυλακτήρα, πλαϊνές αεροδυναμικές ποδιές, νέα αεροτομή πάνω στο καπό, αλλαγμένο πίσω προφυλακτήρα με αγωνιστικό διαχύτη και κεντρικά τοποθετημένο φανάρι φρένων, αλλά και νέα καλύμματα για τα φώτα (εμπρός-πίσω).

Το κόστος για το bodykit και την αναβάθμιση
των φρένων, φθάνει συνολικά τα 9.000 ευρώ.
Παράλληλα, υπάρχουν νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου σε διάφορα σχέδια και σε διάσταση 20 ιντσών, ενώ έχει χαμηλώσει και το ύψος από το έδαφος, φέρνοντας το βελτιωμένο Prius πολύ πιο κοντά στην άσφαλτο. Η τελική πινελιά βελτίωσης έρχεται από την ενίσχυση των φρένων με 4πιστονες ή 6πίστονες δαγκάνες, ανάλογα με τα «θέλω» του ιδιοκτήτη.

Όλες οι αεροδυναμικές βελτιώσεις της Wald είναι φτιαγμένες από ειδικό πλαστικό ABS, που χαρίζει αντοχή, χωρίς να επιβαρύνει το βάρος του Prius. Επίσης, η ιαπωνική εταιρεία δίνει τη δυνατότητα σε όσους δεν θέλουν το πλήρες bodykit, να τοποθετήσουν στο αμάξωμα του αυτοκινήτου τους, μόνο ορισμένα από τα τμήματα της τελικής βελτίωσης.

Τιμολογιακά, εάν επιλέξει κανείς όλο το bodykit τότε θα πρέπει να καταβάλει 254.880 γεν μαζί με άλλα 236.000 γεν για το φόρο (σύνολο 4.000 ευρώ), ενώ για τις 6πίστονες δαγκάνες των φρένων απαιτούνται άλλα 324.000 γεν συν 300.000 γεν για τους φόρους (5.000 ευρώ).

Περισσότερες εικόνες μπορείτε να δείτε εδώ.
TAG