Σχεδόν 2 χρόνια η αναμονή για μια καινούργια Ferrari!

Μπορεί παγκοσμίως οι κατασκευαστές και το κοινό να στρέφονται προς πιο οικολογικά και οικονομικά αυτοκίνητα, αυτό όμως δεν έχει εμποδίσει τη Ferrari από το να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, κάτι που αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι η λίστα αναμονής για μια νέα Ferrari αγγίζει πλέον τα 2 χρόνια.

Το πρόβλημα έχει δημιουργηθεί με τις Ferrari 488 GTB και Spider και την California T, αφού εάν αυτή τη στιγμή κάποιος παραγγείλει μια από αυτές τις Ferrari, θα πρέπει να περιμένει μέχρι το τέλος του 2018 για να την παραλάβει, ενώ και για την νεότερη Ferrari GTC4Lusso T η αναμονή φθάνει ήδη τον ενάμισι χρόνο!

Κοινό στοιχείο όλων των παραπάνω μοντέλων είναι ότι διαθέτουν τον «μικρότερο» V8 turbo κινητήρα της ιταλικής φίρμας, κάτι που φαίνεται ότι έχει παίξει το ρόλο του στην επιλογή του αγοραστή μιας Ferrari, έναντι των V12 του παρελθόντος.


Παράλληλα, αυτή τη στιγμή η ιταλική εταιρεία διαθέτει στη γκάμα της τα περισσότερα μοντέλα στην 69χρονη ιστορία της, κάτι που την έχει βοηθήσει να προσελκύσει μεγαλύτερο κοινό από κάθε άλλη φορά, αυξάνοντας τον όγκο των πωλήσεών της, αλλά και τη λίστα αναμονής των αυτοκινήτων της...
TAG