Πώς σας φαίνεται αυτό το BMW i8 με αμάξωμα σε παραλλαγή χιονιού;

Το BMW i8 είναι ένα μοναδικό supercar με εμφάνιση που το κάνει έτσι κι αλλιώς να ξεχωρίζει, ωστόσο αυτό το i8 με αμάξωμα σε παραλλαγή χιονιού είναι πραγματικά ένα από τα πιο εντυπωσιακά που έχουμε δει!

Το i8 είναι το υβριδικό supercar της BMW, το οποίο διαθέτει ένα φουτουριστικό κουπέ αμάξωμα με εντυπωσιακές πλαϊνές πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω, αλλά και συνολική σχεδίαση με αρκετό δυναμισμό.

Ωστόσο, φαίνεται ότι ο αμερικανός ιδιοκτήτης του i8 των φωτογραφιών μας δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνισή του μοντέλου της BMW και έτσι θέλησε να προσφέρει στο supercar του κάτι μοναδικό.

Αγορασμένο λοιπόν τον περασμένο Σεπτέμβριο στο εργοστασιακό Crystal White λευκό χρώμα της BMW, το εν λόγω i8 έλαβε μια πλήρη Satin Black Wrap 1 μεμβράνη, σε μοναδικό χρωματισμό παραλλαγής χιονιού, η οποία προσδίδει στο αυτοκίνητο μια πραγματικά εντυπωσιακή εμφάνιση.


Το κόστος για τη μεμβράνη αυτή στις Η.Π.Α. βρίσκεται κοντά στα 5.000 δολάρια και αν μη τι άλλο εξασφάλισε στον ιδιοκτήτη του BMW i8 ότι δεν θα περνά απαρατήρητος από όπου και εάν βρεθεί με το αυτοκίνητο...
TAG