Νέες ειδικές εκδόσεις Black Fire για τις BMW X5 M και X6 M

Η BMW αποκάλυψε τη νέα ειδική έκδοση με την ονομασία «Black Fire» για την X5 M και την X6 M, οι οποίες ξεχωρίζουν με τους ειδικούς εξωτερικούς τους χρωματισμούς και λεπτομέρειες, που δίνουν έμφαση στο μαύρο, αλλά και τις εσωτερικές τους αναβαθμίσεις.

Πιο συγκεκριμένα, οι νέες ειδικές εκδόσεις για τις κορυφαίες BMW X5 M και X6 M ξεχωρίζουν με το μαύρο μεταλλικό τους εξωτερικό χρώμα, τη μαύρη γρίλια και τις 21 ιντσών σφυρήλατες ζάντες στην ίδια απόχρωση.Υπάρχουν επίσης carbon καπάκια καθρεπτών και ενισχυμένα φρένα BMW M με μπλε δαγκάνες.

Στο εσωτερικό, οι BMW X5 M και X6 M Black Fire διακρίνονται από τις επενδύσεις σε μαύρο Merino δέρμα, που έρχεται σε αντίθεση με τα κόκκινα δέρματα στο ταμπλό, την κονσόλα και τα καθίσματα. Υπάρχουν επίσης λογότυπα «Black Fire» και επενδύσεις σε μαύρη λάκα πιάνο.

Ο σπορ χαρακτήρας των δύο μοντέλων τονίζεται και από τις κόκκινες ραφές στο δερμάτινο M τιμόνι, το οποίο χωρίς χρέωση μπορεί να αντικατασταθεί και με το ακόμη πιο σπορ M Performance τιμόνι με αλκαντάρα.


Στο πεδίο του κινητήρα δεν υπάρχουν αλλαγές και έτσι παραμένει ο 4,4 λίτρων M TwinPower V8 κινητήρας βενζίνης των 575 ίππων και 750 Nm ροπής, που συνδυάζεται με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και τετρακίνηση. Το 0-100 χλμ./ώρα διατηρείται στα μόλις 4,2 δευτερόλεπτα.
TAG