Η νέα Vulcan AMR Pro είναι η απόλυτη Aston Martin για την πίστα!

H Aston Martin παρουσιάζει τη νέα Vulcan AMR Pro, η οποία έρχεται για να προσφέρει κορυφαία απόδοση στην πίστα, βελτιώνοντας την αεροδυναμική της και τις επιδόσεις της.

Η νέα δημιουργία της βρετανικής φίρμας εντάσσεται στη νεότερη AMR γκάμα αυτοκίνητων επιδόσεων της Aston Martin και βασίζεται πάνω στο κορυφαίο μοντέλο της εταιρείας, την Vulcan.

Ο κινητήρας της παραμένει ο 7λιτρος V12 των 820 ίππων και 779 Nm ροπής, όμως συνδυάζεται με ένα πιο «κοντό» κιβώτιο ταχυτήτων, για ακόμη καλύτερες επιδόσεις και χρόνους στην πίστα.

Στο αμάξωμα συναντούμε μια σειρά από αεροδυναμικές αλλαγές όπως είναι τα νέα πλαϊνά πτερύγια πάνω από τους θόλους των τροχών, το καινούργιο εμπρόσθιο σπόιλερ, αλλά και η τεραστίων διαστάσεων διπλή πίσω αεροτομή, με τον πολύ μεγάλο διαχύτη.

Η Aston Martin ανακοινώνει ότι η συνολική κάθετη δύναμη βρίσκεται πλέον στα 4.000 Nm, από 3.150 Nm στην «απλή» Vulcan, προσφέροντας κορυφαία σταθερότητα. Επίσης έχει βελτιωθεί σημαντικά και η συνολική ισορροπία του αυτοκινήτου.


Η νέα Aston Martin Vulcan AMR Pro έκανε την πρώτη της εμφάνιση τις προηγούμενες ημέρες στο Goodwood. Το αυτοκίνητο δεν θα διατεθεί μεμονωμένα αλλά ως πακέτο αναβάθμισης για τις 24 μόνο Vulcan που θα κατασκευαστούν.
TAG