Η νέα Mercedes ML αποκαλύπτεται!

Η νέα γενιά της Mercedes ML είναι προ των πυλών και σήμερα, το γερμανικό περιοδικό Motor-Talk μαζί με το German Car Forum έχουν στα χέρια τους το επίσημο φυλλάδιο του νέου πολυτελούς SUV, από το οποίο και σας παρουσιάζουμε σε αποκλειστικότητα τις πρώτες φωτογραφίες.
Σύμφωνα με όσα μας αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες λοιπόν, η νέα ML εκμοντερνίζεται και αποκτά ένα ελαφρώς πιο δυναμικό αμάξωμα σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο. Στο εμπρόσθιο τμήμα ξεχωρίζουν τα νέα, πιο στρογγυλεμένα φωτιστικά και ο επιθετικός προφυλακτήρας, που φιλοξενεί τα φώτα ημέρας με λαμπτήρες LED. Από το πλάι, οι φωτογραφίες μας δείχνουν μικρότερες σε μέγεθος γυάλινες επιφάνειες και αρκετές οριζόντιες "νευρώσεις". Πίσω, τα πράγματα είναι ελαφρώς πιο ήπια, με τα μεγάλα σε μέγεθος φωτιστικά να είναι τυπικά Mercedes.



Στο εσωτερικό της νέας ML, η γερμανική φίρμα τονίζει για μια ακόμη φορά την πολυτέλεια, αφού η φωτογραφία μας δείχνει ακόμη περισσότερη χρήση ακριβού δέρματος και ξύλου. Σχεδιαστικά, δεν έχουμε κάποια έκπληξη και το τελικό αποτέλεσμα προάγει τη σοβαρότητα και στιβαρότητα, που πρέπει να αποπνέει κάθε εσωτερικό μιας νέας πολυτελούς Mercedes. Αυτό που ίσως ενδιαφέρει περισσότερο, είναι οι νέοι διακόπτες για το χειρισμό των Συστημάτων ψυχαγωγίας και ενημέρωσης ή την επιλογή της τετρακίνησης, οι οποίοι βρίσκονται πάνω στο τούνελ της κονσόλας.

Δυναμικοί και παράλληλα, πιο οικονομικοί από σήμερα θα είναι οι κινητήρες με τους οποίους θα σταδιοδρομήσει η νέα ML. Ειδικά δε για τους βενζινοκινητήρες, αυτοί θα είναι V6 και V8 με 333 και 570 ίππους. Δεν αποκλείεται μάλιστα η Mercedes να εντάξει στη γκάμα και υβριδική έκδοση, για πρώτη φορά στην ιστορία του μοντέλου.

Περισσότερα θα γνωρίζουμε μετά και την επίσημη αποκάλυψη της νέας Mercedes ML, η οποία φαίνεται ότι δεν θα αργήσει...

TAG