Πρώιμη αποκάλυψη του νέου Honda CR-V!

Δυναμικό, μοντέρνο και με αμάξωμα που παραπέμπει απευθείας σε Crossover, το νεό Honda CR-V αναμένεται στην ελληνική αγορά σε περίπου ένα χρόνο από σήμερα.
Την επόμενη γενιά του CR-V περιμένουμε από τη Honda και σήμερα, η ιαπωνική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία του νέου CR-V Concept, του πρωτότυπου δηλαδή πάνω στο οποίο θα βασιστεί το νέο της μοντέλο. Στην Ευρώπη και κατ' επέκταση και στη χώρα μας, η τέταρτη γενιά CR-V αναμένεται το Φθινόπωρο του 2012, αν και στις Η.Π.Α. οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν αρκετά νωρίτερα στα τέλη της χρονιάς.

Όπως μας αποκαλύπτει λοιπόν το πρωτότυπο, το νέο CR-V δεν θα ξεφύγει κατά πολύ από τις τωρινές σχεδιαστικές φόρμες του μοντέλου της Honda, προβάλλοντας πάντως περισσότερο από ποτέ μια εικόνα ενός Crossover, έναντι αυτής ενός SUV. Στο πίσω μέρος μάλιστα και από όσα μας δείχνει η φωτογραφία, το αυτοκίνητο μοιάζει σαν υπερυψωμένο station wagon! Εμπρός, υπάρχει σαφώς περισσότερος δυναμισμός και σε συνδυασμό με τις αρκετές γωνίες και ακμές του αμαξώματος, το σχεδιαστικό αποτέλεσμα δείχνει πολύ μοντέρνο. Στο εσωτερικό τώρα, ελλείψη φωτογραφίας μας μένει η αναφορά της Honda για έναν χώρο επιβατών με μεγάλους χώρους και αρκετή πρακτικότητα. Αντίστοιχα, δεν γίνεται καμία αναφορά για το μηχανικό ή το τεχνικό κομμάτι του μοντέλου, το βέβαιο είναι όμως ότι το νέο CR-V θα απαιτεί λιγότερες ποσότητες βενζίνης από το τωρινό. Δεν αποκλείεται μάλιστα να φέρει μικρότερης χωρητικότητας μοτέρ από τον τωρινό 2λιτρο i-VTEC και μαζί με το μειωμένο βάρος να φτάσει στην πολυπόθητη οικονομία καυσίμου.
TAG