Το νέο Fiat Panda έρχεται, το παλιό δε φεύγει!

Παρά το λανσάρισμα του νέου Panda, το εικονιζόμενο Fiat Panda 2ης γενιάς θα συνεχίσει τελικά να διατίθεται ως "Panda Classic".
Η νέα γενιά του Fiat Panda είναι έτοιμη και ήδη, την αναμένουμε και επίσημα στην ελληνική αγορά στα μέσα Φεβρουαρίου. Όμως, το γεγονός αυτό δεν σημαίνει ότι το γνωστό μας Panda 2ης γενιάς θα αποτελέσει παρελθόν, αφού η Fiat ανακοίνωσε ότι θα παραμείνει στη γκάμα της ως μια πιο προσιτή επιλογή με την ονομασία "Panda Classic". 

Η 3η γενιά Fiat Panda λανσάρεται στα μέσα Φεβρουαρίου,
με λίγο μεγαλύτερες διαστάσεις αλλά και πιο σύγχρονη
εμφάνιση και νέους κινητήρες.
Το πιο σημαντικό λανσάρισμα για τη Fiat μέσα στη νέα χρονιά είναι αυτό του 3ης γενιάς Panda. Βασισμένο σε εντελώς νέο πάτωμα - αυτό του Fiat 500, με νέα σχεδίαση σε αμάξωμα και εσωτερικό, αλλά και με τον προηγμένο δικύλινδρο turbo κινητήρα TwinAir των 875 κ.εκ,., το νέο Panda φιλοδοξεί να συνεχίσει την υπέρ-επιτυχημένη πορεία του προκατόχου του. Όμως λόγω ακριβώς αυτής του της πορείας, που το έφερε μάλιστα στην πρώτη θέση των Ευρωπαϊκών πωλήσεων στα μίνι, το Panda 2ης γενιάς αποφασίστηκε να παραμείνει στη γκάμα της Fiat παράλληλα με το νέο μοντέλο. Οι Ιταλοί υπόσχονται μάλιστα ότι το νέο "Panda Classic" όπως θα ονομάζεται πλέον το αυτοκίνητο, θα έρθει σε πολύ προσιτή τιμή, ώστε μαζί με τον πλήρη του εξοπλισμό, να αποτελέσει δέλεαρ για αυτούς που ζητούν ένα φθηνό και αξιόπιστο αυτοκίνητο πόλης. Οι κινητήρες μάλιστα που θα διατίθεται θα είναι ο γνωστός βενζινοκινητήρας 1,2 Fire των 69 ίππων και ο πολύ ικανός diesel 1,3 Multijet των 75 ίππων. Σημειώστε δε, ότι θα συνεχίσουν να διατίθενται εκδόσεις με υγράεριο και φυσικό αέριο, καθώς επίσης και η τετρακίνητη εκδοχή Climbing.

TAG