Αποκάλυψη της νέας Porsche Boxster!

Θέλγει με την εμφάνισή της, αλλά και με τους ισχυρότερους κινητήρες της η νέα Porsche Boxster.
Μετά το λανσάρισμα της νέας γενιάς της 911 το 2011, η Porsche ετοιμάζεται για το έτερο μεγάλο νέο του 2012: Την 3η γενιά της Boxster. Και ήδη, οι Γερμανοί έδωσαν στη δημοσιότητα τα πρώτα στοιχεία και φωτογραφίες από τη νέα μικρότερη Porsche, που μας αποκαλύπτουν ένα εντυπωσιακό ρόουντστερ.

Η νέα Boxster αναμένεται να προσφέρει
μοναδικά οδικά χαρακτηριστικά.
Τον Απρίλιο θα ξεκινήσει το λανσάρισμά της στις Ευρωπαϊκές αγορές η νέα Boxster. Και σίγουρα, σε σχέση με την υπάρχουσα, αναμένουμε μια ακόμη πιο εθιστική, ελκυστική και ισχυρή Boxster. Στον τομέα των κινητήρων λοιπόν, υπεύθυνα για την κίνηση της νέας ρόουντσερ Porsche, θα είναι δύο 6κύλινδρα μοτέρ με άμεσο ψεκασμό. Η πρώτη επιλογή έχει χωρητικότητα2,7 λίτρων και αποδίδει 265 ίππους, όντας έτσι πιο ισχυρή κατά 10 ίππους σε σχέση με το προηγούμενο μοτέρ των 2,9 λίτρων. Για την Boxster S παραμένει το μοτέρ των 3,4 λίτρων, όμως πλέον έρχεται με 315 άλογα(+5). Και παρά την αύξηση της ισχύος, η Porsche ανακοινώνει ότι η νέα Boxster θα είναι έως και 15% πιο οικονομική σε καύσιμο σε σχέση με πριν. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το αυτοκίνητο είναι αρκετά πιο ελαφρύ, λόγω της χρήσης ενός νέου αλουμινένιου αμαξώματος, αλλά και αρκετών άλλων υλικών που μειώνουν το συνολικό βάρος. Και φυσικά, εκτός της κατανάλωσης,το γεγονός αυτό ωφελεί και τις επιδόσεις, με την Porsche να ανακοινώνει 0-100 χλμ./ώρα σε 5,7 δλ. για την Boxster και σε 5,0 δλ. για την Boxster S.

Το εσωτερικό δείχνει πιο πολυτελές,
χωρίς να χάνει το σπορ του χαρακτήρα.
Η νέα Porsche Boxster θα είναι μακρύτερη και πιο πλατιά σε σχέση με την υπάρχουσα και σίγουρα, σε συνδυασμό με τη νέα της σχεδίαση, αναμένεται να κερδίσει σε δυναμισμό σε σχέση με πριν. Αλλά και παράλληλα, λόγω των πιο "καθαρών" της γραμμών και της υιοθέτησης στοιχείων από το εντυπωσιακό πρωτότυπο 918 Spyder, η νέα Boxster θα είναι πιο εκλεπτυσμένη από κάθε άλλη φορά! Η οροφή τώρα, παραμένει υφασμάτινη και ανοίγει ηλεκτρικά ώστε να αποθηκευθεί πίσω από τα καθίσματα. Στο εσωτερικό, οι φωτογραφίες μας αποκαλύπτουν ένα σαφώς πιο premium περιβάλλον, με διακόπτες που δανείζονται από τη νέα Porsche 911 και την Panamera. Παράλληλα, αναμένεται να υπάρχει περισσότερος χώρος για τους αποκλειστικά 2 επιβάτες της μικρότερης Porsche.
TAG