Η Abarth ετοιμάζει τουλάχιστον 2 νέα μοντέλα μέσα στην επόμενη χρονιά

H γκάμα της Abarth αποτελείται σήμερα μόνο από εκδόσεις του 500, όμως από το 2016 θα προστεθούν τουλάχιστον 2 ακόμα μοντέλα.
Η Abarth, η σπορ μάρκα της Fiat, ετοιμάζει μια νέα προϊοντική επίθεση την επόμενη χρονιά ενισχύοντας τη γκάμα των μοντέλων και έχοντας ως στόχο την παγκόσμια αύξηση των πωλήσεών της.

Το Fiat 124 Spider θα ενταχθεί και αυτό σύντομα
στη γκάμα της Abarth.
Ήδη το 2015 αναμένεται η Abarth να κλείσει τη χρονιά με 10.000 αυτοκίνητα και αύξηση 50% στις πωλήσεις της, παρότι αυτή τη στιγμή στη γκάμα της βρίσκονται μόνο σπορ εκδόσεις βασισμένες στο Fiat 500. Ωστόσο, ο Διευθυντής Marketing της μάρκας δήλωσε στην Automotive News Europe ότι από την επόμενη χρονιά η Abarth θα φέρει αντίστοιχες εκδόσεις του Fiat 500X αλλά και του ολοκαίνουργιου Fiat 124 Spider, διευρύνοντας τις επιλογές της γκάμας της. Παράλληλα, η Abarth θα υπερδιπλασιάσει και το δίκτυο των παγκόσμιων πωλήσεών της, από 300 καταστήματα που βρίσκεται σήμερα, σε 750. Δεν αποκλείεται μάλιστα η μάρκα να επιστρέψει μετά από 3 δεκαετίες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, ετοιμάζοντας την αγωνιστική εκδοχή του Fiat 124 Spider

Πηγή: Automotive News Europe
TAG