Νέα, περιορισμένης παραγωγής έκδοση για το BMW i3

Σε μόλις 50 αντίτυπα θα παραχθεί το νέο BMW i3 Shadow Sport Edition.
Το i3, το ηλεκτρικό αυτοκίνητο της BMW, αποκτά μια νέα, περιορισμένης παραγωγής ειδική έκδοση, που εστιάζει κυρίως σε αισθητικές βελτιώσεις.

Οι αλλαγές της έκδοσης είναι κυρίως αισθητικές.
Το νέο BMW i3 Shadow Sport Edition, είναι μια περιορισμένης παραγωγής έκδοση μόνο για την Η.Π.Α., αφού θα παραχθεί σε 50 μόλις μοντέλα. Σε σχέση με τα υπόλοιπα i3, η έκδοση αυτή φέρει ειδική μαύρη βαφή, ηλιοροφή, νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, αλλά και πιο σπορ ρύθμιση της ανάρτησης. Στο εσωτερικό, η νέα έκδοση του BMW i3 διαθέτους νέους χρωματισμούς σε βαθύ γκρι, που συνδυάζονται με μπλε αποχρώσεις.

Στο πεδίο του κινητήρα δεν έχουμε αλλαγές και έτσι, συναντούμε και πάλι τον ηλεκτροκινητήρα των 170 ίππων και 249 Nm ροπής, που είναι σε θέση να προσφέρει επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 7,0 δλ. και τελική ταχύτητα 149 χλμ./ώρα. Η μπαταρία ιόντων λιθίου έχει χωρητικότητα 22 kWh και δίνει αυτονομία κίνησης από 128 έως και 180 χλμ.

Το νέο BMW i3 Shadow Sport Edition είναι ήδη διαθέσιμο στις Η.Π.Α., με την τιμή του να διαμορφώνεται στα 47.400 δολάρια.
TAG